Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I dalje mislim da bi rasni bio sjajan mod.Kad ga neko pita zašto mu je obriso poster on ga ištampa i posere se na njega
Jedino je ćylyca zaradila pare od moderisanja. To jest, kaizen je častio ajpedom i sa petsto evra kad je izmislila reakcije.
симе србин има најјачу лозинку
olom bi objasnio u moderisanju,al moderisanje je gej,nece olom u to da petlja se
Jebač moraš da ostaviš broj računa gde da ti se uplaćuje.
Ima vremena za to, čekaj prvo februarska da prođe.
Najkraći mesec, obračunaće nam manje.
Ovo trol ili istina? Ne pitam za pare od moderisanja, nego jel mylyca izmislila reakcije?
Rasni izmislio vines. Biće nešta od njega
Jeste otvorila je temu kaizenu se svidelo i uveo
Ako ja postanem mod tolerisacu dosta toga. Prvo cu da otvorim 1 temu gde se ucestvuje na sopstvenu odgovornost i gde jedni drugima možemo da pisemo najvece gadosti. Onda bi uveo vinese da se malo osveži sajt. Potom bi pustio da radi ko sta hoce na sportskim temama. Onda bi sebi odabrao 1 definiciju i poster. Onda bi uveo da se mora imate 50 poena za cekaonicu, a za kafanu bi smanjio na 460(koliko sada imam). Onda bi uveo digitalni sat u cekaonicu i digitron sa strane.
ETO TO JE TO.
jeste,dyoinisio
a što digitron, rasni mađijo?
Pa da vidi koliko je sati lolo
Da izracunaju kolko treba do kafane.
459
izuzetno mudar i pre svega human potez
Auuu, kol'ko se sećam jedini hejt koji sam izrok'o, rokno sam njoj. Tek došao na sajt, ona nešto trolovala po četu, aj voz jang and stjupid. A posredno, teško da bih bio na sajtu da nije nje. Posteri me ne interesuju, defke u poslednje vreme manje više, al' na reakcijama visim svaki dan.
Meni ne treba ajfon. Nek mi samo odabere teslacenje za vinese.
Kostić je prvi krenuo sa gifovima, reakcije su samo posledica.