Problemi sa četom

1. Не треба музика, то иде из гусле, ако си чито и приметио десетерце

Primećujem neoprostiv nedostatak mene u toj pesmi, kao Crnogorac nalazim to delimično uvredljivim.

2. Problem nastaje kada imaš veliki ekran i nisi sam u kancelariji :)

3. bar su ti se kolege razveselile :)

4. mene prosto nervira taj gif, kajzi, ukini bre gifove na glavataru, šta se foliraju ovi

edit: popravio - brao

5. agi snajperu snadji se sad

6. SPISAK PRISUTNIH SE NE APDEJTUJE SAM, MORA DA SE RIFREŠUJE STRANA

7. neko ne zna da adminuje sajtom

LOOOOOOL

8. Jesam ja jedini koji i dalje mora da refrešuje čet da bi video nove postove?

9. Исто и овде.

10. Koje browsere koristite?

11. Radjard koristi internet explorer

12. Da se banuju degeni koji do pre 2 godine nisu ni mogli da opstaju duže od vremena koje im je trebalo da se uloguju.

13. Draža nije im'o problema sa četom.

14. Comodo Dragon....pici sve kako treba

15. problem sa cetom je sto pojedini znaju da floduju cet a to nije lijepo

16. Ja na najnovijem fajerfoksu i najnovijem hromu, ako je do mene, ne umem da ga rešim. Saću skinem neku operu.

edit: i opera me jebe, sad ću skinem neku avangardu ko ovaj komodo što reče čovek iznad

17. Koristite UC Browser za android.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.