Prijava

Igra je vrlo prosta. Treba da kroz par udarnih emisija B92 prikažete kako bi prošao autor koji je napisao post iznad da gostuje u istim. Naravno, kao inicijator teme počinjem od samog sajta "Vukajlija".

U najnovijem "Insajderu" bavili smo se kontraverznim sajtom "Vukajlija" koji je nastao pre par godina , u mutnim vodama tranzicije naše zemlje ka Evropskoj Uniji . Njegov do tada nepoznati vlasnik, izvesni Kaizen, iskoristio je naivnost našeg naroda i njegov specifičan odnos prema humoru u tranziciji i pretočio ga u naizgled humoristički sajt, koji je sada glavni izvor smeha hiljadama korisnika interneta koji ga posećuju.Naša ekipa zapitala se da li je to baš tako? Kada smo malo dublje zavirili iza ljubaznog brkatog čikice koji nas dočekuje na ulazu u sajt, otkrili smo veliki lanac korupcije , kriminala i nepoštovanja ljudskih prava, koje danas ekskluzivno objavljujemo!

Ekipa "Insajdera" kreirala je svoj lažni nalog, kako bi proverila sve informacije do kojih je stigla.Prema istraživanju prvo kršenje ljudskih prava nastaje odmah po kreiranju naloga i prijave na sajt. Novoučlanjeni član nema pristupa četu pre sakupljanja 50 plusića ,čime su njegova prava govora uskraćena.
Zatim je naša ekipa prošla kroz teme na forumu i došla do šokantnih podataka. Na sajtu se pod, zaštitom vlasnika, formirala grupa ekstremista koja direktno ruši ustav i ne poštuje osnovna ljudska prava. Između mnoštva naloga, utvrđeno je da samo jedan deo od 15-ak članova, što predstavlja samo oko 5% članstva, poseduje kapital od preko 2/3 "pluseva" na sajtu, čime drži monopol.
Sve na ovom sajtu, prepušteno je volji moderatora, koji nisu birani direktnim izborima, već su se na funkcijama našli isključivo zbog poznanstva, dobrog odnosa i rodbinskih veza sa vlasnikom sajta. Dokle se kreće njihova samovolja , najbolje govori činjenica da je ova ekipa više puta VIDNO izbrisala definiciju dana, i usprotivila se volji većine članstva.Jedan deo tih istih moderatora pripada takozvanoj "grobarskoj" mafiji i samo preko njih možete vaskrsnuti vašu sahranjenu definiciju. Zabeleženi su i slučajevi pobune moderatora, koji su zbog griže savesti prešli na stranu običnog članstva, ali su ubrzo penzionisani, a mnogi su i netragom nestali. Primećeno je i da su mnogi nalozi izbrisani , a da kraj njihovog imena nije napisano zbog čega. Da bi se pokrili pred zakonom, korumpirana vlast ovoga sajta uvela je natpise "hejter" i "banovan" koje povremeno prišije nekom članu kako bi prikazala da se na sajtu počtuju ljudska prava i kažnjavaju vinovnici najtežih zločina.

U vreme aktuelnih demokratskih integracija, uočena je grupa autora koja direktno napada naš ulazak u EU,Čak Norisa, gej parade i podržava studente u demonstracijama. Iako su avatri i nikovi tih ekstremista poznati, "Insajder" je došao do podataka da takvi članovovi nikada nisu procesuirani niti osudjivani od strane vlasti sajta, čime ih ista prećutno podržava.

Direktnim priznanjem člana pod pod pseudonimima "T.Đ" (ime poznato redakciji) došli smo do saznanja da je zbog njenog šarma i poznastva sa moderatorom "K" i "A" nameštena igra "Ko poslednji pobednik",te da je ista odnela nezasluženu pobedu.

Kada smo pozvali Kaizena, vlasnika ovog sajta, da nam iznese svoje mišljenje o svemu, on nas je uputio na svog izaslanika za javnost "Vukajlija može sve da kaže" koji je umesto odgovora, ponavljao pitanje koje mu je naša ekipa postavljala.

Bio je ovo samo delić klupka prljavština i korupcije koje je samo za vas "Insajder" počeo da odmotava na ovom kontraverznom sajtu! Reakciju javnosti i vlasti očekujemo u najkraćem roku. U narednim emisijama "Insajder" će se i dalje pozabaviti ovim sajtom, a ekskluzivno će mo objaviti i to da li su se čuveni Haški begunci Ratko Mladić i Radovan Karadžić krili iza avatara na ovom sajtu? Da li je tema "Svinjski grip-novi trip" pokrenuta nedavno na forumu, smanjila izlaznost gradjana na vakcinaciju za više od 50% i time ugrozila farmakomafiju? Da li su pojedini članovi sajta plaćeni da reklamiraju definicije o Čak Norisu i time ugroze popularnost domaćeg filma sa Batom Živoinovićem? Saznajte sve ovo u narednom serijalu "Insajdera"!!!

Pre toga , saznajemo da je u nedelju specijalan gost Olje Bećković u "Utisku nedelje" upravo sam Kaizen, sa svoja dva bodigard-moderatora Surovim i Korleoneom! Ne propustite ovu emisiju.

Vesti B92

Naš sugrađanin, poznatiji kao Nikola SS 240, je pokazao zavidan stepen umešnosti, u nečemu što je bilo poznato samo režimu Slobodana Miloševića. Nikola SS 240 je da sebi za pravo da modelira mišljenje čitavih generacija mladih.
Vešto je iskoristio popularni web sajt "Vukajlija" da bi popularisao svoje stavove o braku, tradicionalnim porodičnim vrednostima, prijateljskim narodima, čak se prihvatio modeliranja načina ishrane mladih. Primećeno je da vešto koristi terminologiju mladih pa je tim i opasnije plasiranje njegovog stava o alkoholizmu, narkomaniji, pornografiji ili o slobodnom vremenu kojeg mladi imaju na pretek.
Pitaćemo našeg glavnog i odgovornog urednika, g-dina Verana Matića, za mišljenje :
"Želim da izrazim svoje čuđenje da niko osim televizije B92 nije ranije primetio ovu potencijalno opasnu pojavu. Ne možemo je marginalizovati, B 92 je protiv svake marginalizacije. Pogotovu je nemoguća takva delatnost jer Nikola SS 240 ima preko 7600 sledbenika.
U Savetu NVO sam izneo svoj stav i tokom narednog vikenda ćemo oranizovati javni protest na Trgu Republike. Prihod će biti doniran u humanitarne svrhe."

Zenska osoba srednjih dogina poznatija kao majav. Privedena je u stanicu mupa na opstini palilula. Kako je ranije poznato Majav se bavila nadri pisarstvom i tako dovela vise od 1000 gradjanina Srbije i Kosova i Metohije i Vojvodine do bankrotstva.

kako b92 saznaje, dotična jana, danas glavni sudija regiona, u svojoj ranoj mladosti bavila se manekenstvom. napustila je karijeru manekena onog momenta kada je krunisana za mis lipovačkih šuma u motlu "era" i posvetila se svojim studijama.

Vesti B92

Tasmanijski đavo izaziva zabunu u Srbiji. Uvek se vezivao za Australiju, ali evo i mi imamo svog đavola. Zapravo, Tasmanijsku Đavolicu, pa je tim naše čuđenje i veće. U Srbiji vlada veliko interesovanje, pojavili su se i prosci. Đavolica ne odgovara na uporne bračne ponude.

Kako nezvanično saznajemo, majav je zadesila slična sudbina kao i našu Brankicu Stanković. Ova hrabra autorka obelodanila je slučajeve nasilja nad decom u školama i domovima, čime se zamerila izvesnom broju visokih funkcionera sadašnje i bivše vlasti za koje se već duže sumnja da su umešani u trgovinu ljudima. Tim povodom bivši premijer Koštunica izjavio je: "Aaaah, ja sam neobavešten po pitanju te stvari... ako biste bili ljubazni da me uputite, pa da to na brzinu najoštrije osudim, čeka me Pahomije."

Insolent Defender samo ime kaže, urbana po opredeljenju, i beskompromisna u odbrani nedužnih, prirodni naslednik i nastavljač dela Nataše Kandić najavila je za danas pravljenje koalicije sa LDP-om, sa ciljem da na predstojećim višestranačkim izborima konačno osvoje dvotrećinsku većinu, i tako izbegnu neželjeno formiranje neprirodne koalicije sa nekada vladajućim DSS-om. Očekuje se da pomenuta koalicija privuče pre svega najmlađe glasače, mlađe od 25 godina.

Potrega B 92

Poslednji put je viđen u svojoj sobi. Bio je veoma skoncentrisan na nešto što je radio na svom računaru. Niko nije smeo da ga ometa. Znamo da mu jedan od najboljih prijatelja izvesni Predražinjo.
Nakon nekog vremena je sa poslednjih strana Autora na sajtu Vukajlija nestao. Tražili smo ga na 96. potom na 84 i tako redom.
Brinuli smo se dok ga nismo našli na PRVOJ STRANICI. On je jedan od najpopularnijih autora. Potraga se obustavlja, naš R.D. ima mesto za koje se borio i koje je pošteno zaslužio!!
Čestitamo našem dragom R.D. , hvala ekipi Potrage B 92 koja je dala sve od sebe.

Вукашин95 - екстремистички навијач и члан "Крагујевац Бојс" подгрупе у организацији Вукајлија који је већ има подужи статус и досије на форуму и чету се вратио након шест месеци из иностранства да поново шири неспокој међу ауторима. За сада Б92 није сазнао како ће полиција реаговати јер је Вукашин сведок сарадник у врло важном случају.

Vukašine95, ljutim se.
Poslom se dotičem prevencije nasilja nad decom.
Ne umem da se šalim na tu temu.
Skini, prepravi ili mi se izvini.

Већ сам ти се извинио на ПВТ али иѕвини и овде.

Rekoh i tamo. Ti si jedno srce!!!

Nikola SS 240, mnogo mi je sladak tvoj prilog za Insajder. Hvala.

U ovoj emisiji "Insajdera" bavimo se članom kontraverznog sajta "Vukajlija" - majav ! Prva registracija ove čudne tajnovite osobe uočena je početkom septembra 2009 godine i to odmah sa definicijom "Uganuće mozga"-tek da javnost nasluti sa kim ima posla.. Saznajemo da je ova starija gospodja, koja je sa 355 definicija na ovom sajtu u vrlo kratkom roku stekla zavidno vukajlijaško bogatstvo plusića, u stavri dvostruka ličnost koja je u kući uzorna domaćica i majka, a na sajtu jedan od glavnih predvodnika novog ženskog revolucionarnog talasa. Prema "Insajderovom" saznanju, niko od komšija, rodbine, dece i prijatelja ne zna čime se ova dama bavi kada sedne za tastaturu! Taktika koju primenjuje na sajtu vrlo je jednostavna, pritajena je i prati sve aktivnosti članova,pažljivo birajući potencijalne kandidate za žrtvu, a zatim se naivnim komentarima i neobaveznom pričom i igrama na forumu polako obmotava oko svoje žrtve, prosto je terajući da joj nesvesno daju plusiće na definicije. Time se ova gospodja bavi obmanom i zavodjenjem , a koliko je uspešna u tome , jasno se vidi na njenom "Vukajlija" profilu , gde je za samo 4 meseca sakupila čak 9085 pluseva, pri tome ne plativči ni jedan dinar poreza i PDV-a. Uočeno je njeno šlihtanje glavnim moderatorima, pa i samom vlasniku Kaizenu, pa se vrlo lako naslućuje da je ona , za određenu naknadu u plusićima, pod njihovom zaštitom. Sve njene mahinacije , odavno su poznate javnosti sajta, i na njih je više puta naša ekipa ukazivala, ali do sada noje pokrenut ni jedan postupak protiv ove korumpirane članice , niti je ista krivični gonjena!

Kako Insajder saznaje član urbane grupe pod imenom "Vukajlija" Nikola SS 240 je poznat policiji od pre nekoliko meseci.Naime protiv njega je podignuto nekoliko krivičnih prijava.Jedna od njih je zbog toga što svojim avatarom reklamira svinjski grip i podstiče ostale članove sajta da se ne vakcinišu.Takođe je na forumu "Vukajlije" pokrenuo temu pod nazivom "Kako na B92 vide autora iznad" pa se može posumnjati da je on jedan od ljudi koji su pretili našoj novinarki Brankici Stanković.Nema nijednu pravosnažnu presudu.

Potraga

Naš trideset petogodišnji predsednik kućnog saveta je nestao pre godinu dana. Policija je svakodnevno davala sve od sebe.
Mi, članovi kućnog saveta, ne možemo da prežalimo što nije na čelu našeg ulaza.
Molimo, POTRAGO, pomozite nam. Obećao je da će doakati mladeži koja nam šara po zidovima i zapišava po haustoru. U tome je bio neobično ambiciozan: gledao je sve TV emisije, posebno Brainiac (što mi nismo razumeli u početku), kupovao sve časopise i na kraju se priključiio na Internet. Počeo je i da se oblači malo nonšalantnije i da se druži sa mnogo mladjima od sebe, baš sa onom bulumentom koja je šarala po zidovima. Smtarali smo da je to deo tajnog plana, verovali smo da on i dalje radi za našu stvar!!
Sada je izdao stan jednom klincu koji neobično liči na njega. Slabovidi prosjak ispred našeg ulaza kaže da je podstanara prepoznao i da je to naš predsednik, naš Zgradonačelnik. Ajde, proverite...

Pitanja za sampiona.

-Pitanje za tri poena glasi: kako se zove zenski autor sajta "Vujajlija" koji...
-(trrrr) Majav!
-Majav je TACAN ODGOVOR!

TRLRLRR!!!

Kao rasističku svinju. Nije zaigrao brejkdens kada je ciganče zapevalo "Ja tebe volim, volim k'o Boga". Čam mu na kraju nije dao ni bubreg, stipsa!

Kako bi bilo da se vi okanete politike.

ovo mi uopšte nije simpatično, pa ako nije problem da se moje ime ukloni sa teme, ne želim da se igram na ovaj način.

kako ne zvanicno dolazimo do saznanja...izvesni autor elektricar...pokusava da opstruise dalju istragu povodom ovog sajta...naima izvesni elektricar je pod sumnjom da koristi lazne naloge koji nemaju avatar ikoji ga terete za fantomske naloge...ti fantomski nalozi iz inostranstva surovi , PAMETAN ....kao i nalog Nina (zbog kojeg se posebno brine zbog otkrivanja i njegovih tajnih zelja) uvecali su njegov bodovni saldo za 3000 bodova...zbog dalje istrage, ostali podaci ce biti tajni