Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Samo da nagovestim da prednost imaju oni što su već ljasnuli, da se vade. Na sve načine. AJDE BELGIJA IGRAJ I POBEDI, AL IZ IKSA U DVOJKU NEMOJ ODMA!
па резервиши
подсети ме следећи пут кад буде клађења да си се пријавио
Fala.
moracu da pravim novi sadrzaj jer neces imati sta da mi odaberes kolko cu da jebem
e, ja sam već odabrao 3 odabrane, ovo dolazi 1:1. 0:0 na poluvremenu.
Koliko duplih naloga imate vi što ste uložili 30 dana sunce mu poljubim. Ja ako padnem sad i odem u banju, neću moći igrati više ovo prvenstvo, kad imam samo ovaj nalog. Čekaću za 4 godine, brzo će proći.
Šta, i da napravim dupli, baš ću moći skupiti 50 poena da postujem po forumima. Tako da, adios amigos.
Ali neću pasti, opušten sam.
Sí señor, corona de cristales, yè, yè, yè
Sí señor, una emoción, yè, yè, yè
Ja i nemam dupli.
ja imam još 1
vidimo se
VIDIMO SE ZA 20 DANA POZ
ovi sa 1-1 moja sucut
ja sam igrao 2:1 ili 1:0, brate moooooora doći.
Dilane, svaka čast na poluvremenu.
Zasad nemam razloga bilo koga da psujem.
Brate, i na kraju su moji.
Usralo me što ga Šipci ne dadoše. Ajmo mali umesi dva il' tri komada sad u nastavku.
Moze bolte al i sipci da daju jedan
Ali onda ako dođe X na kraju, pogledaj realno koji su oni kurčevi šupci kad ne mogu da pobede Turke, Albance, Bosance spojene u ime Švajcarska.
ROMERO NE DAJ! Pseto, jednom si me dobio na onom fristajlu nećeš opet!
I da kažem samo Džaniju da me ne banuje odmah ako padnem na Argentina Švajcarska, jerbo je tu SAD Belgija da mi anulira ban!!!!
Ди Марија цигоњер покушава егзибиције на 0-0 уместо да центрира нормално. Бановаћу се сам, мајку им глупаву