Наша мала кладијона - тема за дискусије и совање мајки играчима

1. Al će svi da popadate sad kad bude 1-0 za šiptare hehe

2. DANAS SVI IGRAJU FUDBAL

3. КОЦКА ЈЕ ОКРУГЛА

4. Mogu naknadno tj. sad da odigram TR 0:1 za Belgiju da se vadim iz govana. lolo

5. Ajde Argentino daj gol.

6. Mesi jebo te otac midzetski i di marija ribonom

7. nabio se stari svajcarac homic na drzalo od od lopate i gleda obe siptare u svojoj reprezentaciji i kae: jebem ti zeno majku

8. Haha jedino će dilan proći izgleda

9. Дилан му је јебо кеву.

10. I treba da mu se odaberu 3 definicije, ja bih mu odabr'o deset. Jebote kakav njuh...

11. mene možeš odma da banuješ. je l' može da se dolazi s duplog tokom sledećih 30 dana?

12. trinaest vam majki jebem

13. ма може са дуплог

14. ja sam se ovo salio hehe samo da vidim kako to funkcionise eheh nece stvarno ban ? :(

15. Sad mi javlja ujak. On živi u Brazilu, kaže da je Argentina pobedila 1:0, ali kasni prenos i na sajtovima tipa rezultati.com. Tako da sam dobio odabranu, jeaaaa. Odaberi bilo koju, svejedno...

16. Aufiderzen. Sija for ten dejz.

17. Mene ako usere SAD 2-1, 1-0 biće odlično. IDEMO AMERI, OPROSTIĆU VAM BOMBARDOVANJE!!!!!!!!!!

18. Pozdrav nubare. Obratite mi se u pvt za neke fikseve, dosta povoljno tipujem lol

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.