Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
KURVAĆINE
ПУШАЧИЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Balkanske svinje, sve ce vas Kandicka u Hag!
ne znam samo jesu li ove "naše feministkinje" previše isfrustrirane što žive u relativno normalnoj državi, a ne u saudijskoj arabiji ili negdje gdje taj pojam zapravo označava nešto, pa ovakve gluposti koriste kao izduvni ventil ili je ljudima (i hrvatima) previše dosadno u životu.
Гледајући ове данашње, нисам сигуран ни да они сами знају шта (треба да) раде.
MILAN- TAJ POJEBA!
http://www.dodaj.rs/f/2S/Rs/3UQ7fizW/afaf.jpg
Hahaha, pa kakav tušić je ovo bio.
Feministkinja femini lupus. - feministkinje su ženama vuk, stara rimska gnoma
БОГОРОДИЦЕ ДЈЕВО ОТЕРАЈ ПУТИНА
БОГОРОДИЦЕ ДЈЕВО БУДИ ФЕМИНИСТКИЊА
ЈА САМ ФЕМИНИСТА ПИЧКЕ. ПИШЕ МИ НА ПРОФИЛУ.
Ovaj video oslobađa stresa. Pozz.
https://www.youtube.com/watch?v=FFrZfluKDrc
Jebene anglosaksonske pederčine. Tako mi je drago što će ih preplaviti Meksikanci, Pakistanci i ostali ljudi sa mudima.
ПРЕЉЕПО, РОКИ! ПРЕЉЕПО!
БИЈУ КО РУСИ ВРИШТЕ И СКАЧУ ПРАВА ЈЕ ЛУДНИЦА
како је јебено предивно ово бичевање, кад живиш у земљи где не мож сваки педер и активиста да си попне на главу а да не смеш му а кажеш.
Ono kad dođeš sa posla uveče a žena čita Ispovesti a nema ničega za večeru, ti izvadiš pa kaiš po gujsci. ETO TI NA SADA KURVO!
како је јебено предивно ово бичевање, кад живиш у земљи где не мож сваки педер и активиста да си попне на главу а да не смеш му а кажеш.
:Роки Билбао™
Ono kad dođeš sa posla uveče a žena čita Ispovesti a nema ničega za večeru, ti izvadiš pa kaiš po gujsci. ETO TI NA SADA KURVO!
:
ПОСЛО САМ ВАМ ПОЉУПЦЕ АЛ САИТ ПРОГУТО
lol
daleko smo mi od normalne države, a i mnogo razvijenije države su patrijarhalno represivne, samo imaju malo suptilnije forme represije
npr ja da sam žena nekog predsednika, vređao bih se da me neko u nekom dokumentu/članku/i sl navodi kao "tu su se našli putin, medvedev, koštunica i radoman božović sa suprugama "
u jeziku se vrlo dobro pokazuje kako stoje stvari i nisu to tolike trivijalnosti. zašto nije u duhu jezika da se kaže za striptizetu striper, za prostitutku prostitut, a u duhu jezika je da se kaže kancelar, a ne kancelarka, psiholog, a ne psihološkinja?