Ко последњи ДЕДА МРАЗ 12

1. Vidi stvarno sneg pada napolju! A ja mislio da se bBane uduvao pa tripuje!

2. Stvarno nije! A na raspustu je pa mu opraštamo!

3. mislis da ima to neke veze sto je na raspustu?:))

4. Mislim, tad može da se opusti!

5. ma veruj mi nema veze to,njega nista nekoci u tome:)

6. dobro kaće ta RASPUŠTENICA,da te pokupi:)))

7. Vidim! Odlazim...Isteklo mi vreme ;-) Sad povratak u toplo porodično gnezdo u susednoj sobi...;-)
    Kuckamo se sutra!

8. ajde ajde"sad ti pregledaj raspuštenicu":)))

9. a ko ce tebe bane da pregleda?:)))

10. PA VALJDA TI MONA??:)))

11. ako pristajes na pregled?:))

12. naravno al da pristanes na celokupni pregled:)?

13. Da od malog prsta na nozi,pa dalje..ha ha:)))

14. raznisli bane jer ako ja pocnem sa pregledom nema nazad:))

15. opet ste ostavili kafanu praznu! c c c...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.