BANUJTE SE NACISTE!

1. smesno ovo bas. dojaja. evo umro sam. aj se jebemo u cmarove i pijemo pisacu sa usta moderatora dok se govna kovitlaju poput behara oko nas hah

2. mršćite fekalije bugaroidne, vi ste neprijatelji srpskoga roda

3. Ova mi je pjesma najmilija - Srebrenico grobnico balija!

4. ''卐 je stari Srpski simbol koji može da se nađe na zidovima unutar Egipatskih piramida koje su projektovane od tadašnjih Srba a kasnije su nacisti plagijatori uzeli to od nas. Inače predstavlja simbol savršenstva''.
    J. Deretić

5. 卐 se može naći i u indiji

6. Ova mi je pjesma najmilija - Srebrenico grobnico balija!

7. Немојте смарати са Сребреницом, наљутиће се ВеликиСрбин. Овде говоримо о заустављању нацизма, а не муџахединства. Замисли да ВеликиСрбин окачи полумесец и петокраку? Е, онда би било смисла прозивати другу тему.
    Агилни, ниси у праву, макни куЧкасти крст. Није лепо, видиш да се неке наше комшије одма` сетиле ко су им били савезници у два рата. Ајд, склањај то говно!

8. Sad se kao oni veliki momci kurče tu kao uha vidi šta im radimo, vidi šta nam mogu, ništa, a vi se kao ložite jao pa nemojte to nije lepo, nije u redu i ono.

Da je neko od drugih turio tako nešto bio bi banovan u roku od odma na x^n dana. Jedete govna.

9. Poražen sam vašim ponašanjem. PORAŽEN, ČUJETE LI?!?!?!?!?!

10. DA SE I JA POSEREM.

11. који немачи појма, не знају ни да нацртају кукасти крст. ало треба да буде закривљен на десно. хаха колко немају појма.

12. Jos jedan vickast fol intelektualnih bogalja :(

13. transfer za transferom

14. Čobanoviću znal ti đed kakav nik furaš pozzz
    Edit: ne pozzz, već sram te bilo

15. zamisli da je Mirko2007 stavio kukasti krst
    卐卐卐Mirko2007卐卐卐 i skinhedsa na profilu
    http://natgeotv.com.au/content/cache/600x600/gallery/american-skinheads/American%20Skinheads%20%7B1608%7D.jpg

Banovan zbog nacističkih poruka, pozivanja na mržnju i veličanja fašističkih imena. Nije potreban sajtu, zbogom nacisto majku li ti jebem!
    Banovan 24123423423 dana

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.