BANUJTE SE NACISTE!

1. smesno ovo bas. dojaja. evo umro sam. aj se jebemo u cmarove i pijemo pisacu sa usta moderatora dok se govna kovitlaju poput behara oko nas hah

2. mršćite fekalije bugaroidne, vi ste neprijatelji srpskoga roda

3. Ova mi je pjesma najmilija - Srebrenico grobnico balija!

4. ''卐 je stari Srpski simbol koji može da se nađe na zidovima unutar Egipatskih piramida koje su projektovane od tadašnjih Srba a kasnije su nacisti plagijatori uzeli to od nas. Inače predstavlja simbol savršenstva''.
    J. Deretić

5. 卐 se može naći i u indiji

6. Ova mi je pjesma najmilija - Srebrenico grobnico balija!

7. Немојте смарати са Сребреницом, наљутиће се ВеликиСрбин. Овде говоримо о заустављању нацизма, а не муџахединства. Замисли да ВеликиСрбин окачи полумесец и петокраку? Е, онда би било смисла прозивати другу тему.
    Агилни, ниси у праву, макни куЧкасти крст. Није лепо, видиш да се неке наше комшије одма` сетиле ко су им били савезници у два рата. Ајд, склањај то говно!

8. Sad se kao oni veliki momci kurče tu kao uha vidi šta im radimo, vidi šta nam mogu, ništa, a vi se kao ložite jao pa nemojte to nije lepo, nije u redu i ono.

Da je neko od drugih turio tako nešto bio bi banovan u roku od odma na x^n dana. Jedete govna.

9. Poražen sam vašim ponašanjem. PORAŽEN, ČUJETE LI?!?!?!?!?!

10. DA SE I JA POSEREM.

11. који немачи појма, не знају ни да нацртају кукасти крст. ало треба да буде закривљен на десно. хаха колко немају појма.

12. Jos jedan vickast fol intelektualnih bogalja :(

13. transfer za transferom

14. Čobanoviću znal ti đed kakav nik furaš pozzz
    Edit: ne pozzz, već sram te bilo

15. zamisli da je Mirko2007 stavio kukasti krst
    卐卐卐Mirko2007卐卐卐 i skinhedsa na profilu
    http://natgeotv.com.au/content/cache/600x600/gallery/american-skinheads/American%20Skinheads%20%7B1608%7D.jpg

Banovan zbog nacističkih poruka, pozivanja na mržnju i veličanja fašističkih imena. Nije potreban sajtu, zbogom nacisto majku li ti jebem!
    Banovan 24123423423 dana

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.