Јеше vs Муџоси

1. Ја серем, ти једеш.

...

2. Чаче, јеси ли ти заостао у менталном и интелектуалном развоју па се тако понашаш или си само расположен да тролујеш 24/7?

3. рецимо и иран ту нешто пита и да може да улети, или чак сирија. а иран има и атомску бомбу и шта ош, и може озбиљно да изгази израел.

I Izrael ima savremene nosače bojevih glava i jedno, brat-bratu tridesetak atomskih, bojevih glava xD

Smrt balijama.

4. Mada procjene kažu između 100 i 400 bojevih glava.

5. Skočimiš Која би сврха била бацити нукару на комшије које живе 50 км од твоје куће? Само би контаминирали екосистем и то је то. Можда да им баче хидрогенску или неутронску, али атомска је превише прљава за тако блиску акцију.

6. Ја серем, ти једеш.

хахахахахахха

7. @granjka,nije to asteroid...

8. i bliski istok je malo dalje od 50 km :)

9. a,istripovao sam newsto,zaboravi

10. Не увлачите Иран у сукоб, јер овде утакмицу играју Џошуе и Мустаћи. Много су добро уигране Џошуе, а сумњам да би Иран могао да пређе преко америчког кордона у Ираку. Ближе су за помоћ Саудијци него Иранци.

11. Granjka, onako cisto informativno: koju si skolu/fakultet zavrsio? I ako je fakultet, za koliko godina, i sa kojim prosekom.

Necu nista da diskutujem, zanima me otkud tvoje znanje i misljenje...

12. Келту, све сам ово већ одговорио на теми "Тролујте Грањку", осим просека. После се испоставило да је гомила педера (дакле, не геј људи, већ педера) злоупотребила моју добру вољу и искреност да се по истима покења у маниру у коме су васпитани.

Уколико те баш много занима неки конкретан извор знања или разлог за мишљење по овој теми, питај слободно.

13. znaci srednja skola samo?

14. kelte ne gotivim nešto granjku a i ne shvati ovo da se odnosi na tebe ali znam doktora nauka koji ni u svojoj struci nijesu mnogo bolji od onih koji su završili samo osnovne studije a da ne pričam o znanju van svoje branše.

15. voleo bi zagrliti granjku

16. Давид
    чини ми се да смо много брзо отписали палестинце, а не рачунајући са тим да се рецимо и иран ту нешто пита и да може да улети, или чак сирија. а иран има и атомску бомбу и шта ош, и може озбиљно да изгази израел.

Ајој. Иран као прво нема атомску бомбу, још. За разлику од Израела који има 100-400 бојевих глава. Друго, не вјерујем да ће Иран на икакав начин да улети, и са либанским Хезболахом су закували и смањили им финансирање. О Сирији да и не причамо, једва се боре и са својима.
    На Блиском истоку се кува нешто много озбиљније од овог сукоба, а то су лудаци из ИСИЛ-а, гори од Ал Каиде како кажу, који контролишу сада скоро пола Ирака и који су такође главни екстремисти у Сирији. Налазе се на 100км од Багдада и праве де факто државу у Ираку, Амере тренутно боли курац да интервенишу. Лудница.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.