Шоми, ко теби дрма кавез? И што се гураш? Буди добар. Нико те не тјера да читаш. Ако имаш контрааргументе, изволи, подијели се са нама. Ако немаш, сачувај за себе те три лијепе, требаће ти. Култура комуникације: -10.
Јесте био инцест и није био једини, био је и послије потопа.
За више информација гледајте предавања Мирољуба Петровића....
Едит:
Прво, не рађају се УВЕК ретардирана деца из инцестних веза, него могућност деформисаности плода расте (мислим експоненцијално, али нисам сигуран) са степеном сродства.
Шансе да се родин ретардирано дијете су 1/2^н
н-степен сродстав, илити кољено
Научни човече, ја се не разумем у материју о којој разглабате, па зато и не пишем о стварима о којима немам довољно знања. Али волим да прочитам неке занимљиве тврдње и информације. Али тврдње које имају смисла. Твоје немају. Досадне су и из њих прељева гној досаде и смора. Али ок, само настави, пробаћу да те игноришем. Религијски поздрав.
Incest sam po sebi nije uzrok lošem potomstvu, no djeca rođena iz takvog odnosa mogu imati negativne osobine zbog pribrajanja recesivnih štetnih gena koji su isti u oba roditelja.
Како су Адам и Ева имали савршене гене, није постојала шанса за дегенерацијом....
Шоми, онда тако лијепо и напиши. "Не разумијем то о чему причате, и некако ми је досадно, па се кајем што сам прочитао." Замисли да ја кажем "који је Шоми дебил, чита оно о чему нема појма, а онда проглашава глупацима оне које он не разумије, јер му је то лакше него да призна да је сам глуп". Је ли то фер? Мислим да није...
Čekaj brate, ako je dojio(ti si tako rekao pa kapiram da se tako kaže, ja sam mislio da se kaže sisao) onda nije postio celog života? To je onda definitivno laž koja mi smeta jer sam vernik.
Pa čuješ da je nastao iz Adamovog rebra debilu
ustvari to je isus
Шоми, ко теби дрма кавез? И што се гураш? Буди добар. Нико те не тјера да читаш. Ако имаш контрааргументе, изволи, подијели се са нама. Ако немаш, сачувај за себе те три лијепе, требаће ти. Култура комуникације: -10.
Eva sam htio reći..
Јесте био инцест и није био једини, био је и послије потопа.
За више информација гледајте предавања Мирољуба Петровића....
Едит:
Шансе да се родин ретардирано дијете су 1/2^н
н-степен сродстав, илити кољено
MisterOfScience,kontraargument se koristi samo kada postoji argument
A ako vas mrzi pitajte ga na forumu http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&pid=50199#post_50199
Pseto pitaj ga to za mleko na forumu mogu da se kladim da će da te banuje na keca lolo
MisterOfScience---naucnik za presirotinju
Научни човече, ја се не разумем у материју о којој разглабате, па зато и не пишем о стварима о којима немам довољно знања. Али волим да прочитам неке занимљиве тврдње и информације. Али тврдње које имају смисла. Твоје немају. Досадне су и из њих прељева гној досаде и смора. Али ок, само настави, пробаћу да те игноришем. Религијски поздрав.
Са википедије
Како су Адам и Ева имали савршене гене, није постојала шанса за дегенерацијом....
jer si na megatrendu dobio titulu Mister Nauke?
dušane, bih ja al ko će se registruje sad tamo...
MisterOfScience, hoćeš mi odg za mleko ili ne?
Псето88
Јесте, дојио је. С тим да му је мајка рано умрла, и од тада је постио (гладовао или био на ивици глади). Није никада јео месо, нити пио вино.
ili na nekoj modnoj reviji?
Шоми, онда тако лијепо и напиши. "Не разумијем то о чему причате, и некако ми је досадно, па се кајем што сам прочитао." Замисли да ја кажем "који је Шоми дебил, чита оно о чему нема појма, а онда проглашава глупацима оне које он не разумије, јер му је то лакше него да призна да је сам глуп". Је ли то фер? Мислим да није...
Čekaj brate, ako je dojio(ti si tako rekao pa kapiram da se tako kaže, ja sam mislio da se kaže sisao) onda nije postio celog života? To je onda definitivno laž koja mi smeta jer sam vernik.
Трулекс, ја само имам питање, да ли си ти уопште био на неком универзитету? Не питам о похађању.
Јашта. Уствари, ја сам Мића ректор. :-)
инцест по капиталном Тролу наступа ретроактивно
riho nije spika o kuranu aj pali
Ozbiljno? Moj brat je dobar sa njim ali nijesam htio ja da studiram. Nijesam ja za to.