Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
MisterOfScience odgovara samo na pitanja koja mu odgovaraju
Misterofsinsce nemoj brate da se ne rviraš ovo ni nijesu pravi srbi. Budale klasične koje te provociraju a vamo bi da ližu dupe amerima. Polomio bih im pičku da ih vidim
Clannad
Није озбиљно, шалио сам се мало, пошто ме Трулекс провоцира, а скрива да од школе има велики одмор. :-)
Псето88
Постити не значи јести само биље. То најприје значи гладовати. А имаш ситуацију у којој болесник, или трудница/породиља са проблемима имају благослов да користе рецимо млијеко, па опет не мрсе. Дијете не мрси дојећи мајку/сисајући мајчино млијеко. Одојчету није потребан пост, па нити пости нити мрси.
ja sam pošteni srbin, četnik i radikal. pritom sam sa kosova i metohije a poznato je da smo mi najveći srbi od svih srba
Псето88, трудим се да одговорим на све (што знам), али не стижем.
nisam. Jednom sam ručao u studentskoj menzi iz fore, imao sam bon.
prelol je sve ovo
Pa nije tačno burazeru, majčino mleko je mrsno kao i kravlje, kozije ili bilo koje drugo(sojino mleko i nije mleko).
Sad, ok je da se detetu oprašta taj mrs jer je dete i samo to jede jbg ali da je mrsno mrsno je.
Još nešto mi smeta u svoj toj priči, zašto smo mi koji moj grešni čim smo rođeni? Jel zato što smo seksom začeti? Ako je tako što nije Bog smislio bolji način za nastavak vrste?
Дијете не мрси дојећи мајку/сисајући мајчино млијеко.
Pa nije tačno burazeru, majčino mleko je mrsno kao i kravlje, kozije ili bilo koje drugo(sojino mleko i nije mleko).
Sad, ok je da se detetu oprašta taj mrs jer je dete i samo to jede jbg ali da je mrsno mrsno je.
Još nešto mi smeta u svoj toj priči, zašto smo mi koji moj grešni čim smo rođeni? Jel zato što smo seksom začeti? Ako je tako što nije Bog smislio bolji način za nastavak vrste?
Није поента толико у храни, колико у благослову. Посна је лигња, иако је животиња (то је тек занимљива прича, како је доспјела у посну храну). Али добро, ни ти не гријешиш...
И нема шта да се прашта дјетету. :-)
Нисмо ми грешни у смислу да имамо неку одговорност, јер сносимо одговорност тек онда када можемо слободно да бирамо. Проблем је у томе што људи наслиједе рањену и палу природу праоца, обремењену одвојеношћу од Бога (тј. смрћу). Управо зато нам Христос и треба, да нас врати у заједницу са Богом...
Секс није избор Божији, него посљедица пада у гријех. Након пада Бог "обуче човјека у кожне хаљине", а то значи да је човјек огрубио, те је од продухвљеног бића, код чијег тијела и душе није било велике разлике, настало грубље биће, са многим другим карактеристикама од оних првобитних, укључујући и начин размножавања. Истина, можда би начин технички и био исти, али би свакако био продуховљен. И нормалан секс у браку уопште није гријех, шта више, благослов је Божији.
И све вас поздрављам раја, доста од мене, ваља ићи за обавезама...
ko ce sad da nam kaze istinu :(
ева неће сигурно, ако ме разумијеш
eva je kurwa reko bi neko
Ollanik, Šomi i pseto, kakva ste vas trojica transferčina. Uuuuuuuu.
uuuuuuu šta si nam rekoooo dunav nas neće oprati sada
Pa rek'o, pošto očigledno čovjeka od nauke niste mogli isprovocirati i uopšte ostaviti ikakav utisak na njega, da bar imate utješnu nagradu.
zvuk dok ti transferisemo u cmar
Adam je Evi isto sto i pezos natnat - jebac
čovek je čoveku vuk s vol strita
Gledam ja nedavno sajt svoje negdašnje osnovne škole, reko da vidim jel ko još u životu, i vidim gospođa ta i ta stoji da drži nastavu iz biologije i veronauke. Kontam ja tu nešto boktejebo, ova to pre podne darvina a posle podne oče naš.
E to je profesionalizam, svega mi, đe su do nas švaba i japanac.