Vukajlija Premijer Liga Predictor #2

1. како сам мого да играм на јебену вилу ау

2. Što je Gazmen jednom prilikom rekao, pa da citiram.

noobs

https://pbs.twimg.com/media/B6SVyF4CAAAG2BA.jpg

3. Болте честитам ти што си једини погодио, али си и ти глуп. Зашто си игро 1:1 не може да дође толико голова кад игра јебено-мртва а вила. позз

4. Razlog - Zajeb'o se.

5. 3 tačna i da nije bilo MRTVOG PALASA KOJI JE MORAO DA DA GOL U 88 MINUTU JEBAO BIH PREDIKTORA BEZ GREŠKE!

6. Ček, ovo se opet igra..

Mogu li ja, mogu li?

7. Možeš Kripto ako misliš da ti nije kasno. Imaš sve u prvom postu.

8. Ali sautempton tacne rezultate naboli i Zio , i Brdnasdasga, i Shomy i ja... A to su prve 4 pozicije u plasmanu..
    Great minds think alike

9. Izgubih u mate vs mate od Zhajka, lik ladno nabo pobedu Arsenala.

Kapa dole, nek si me dobio

10. Solidno sam pao u glavnom plasmanu, sad sam peti, moram bar da budem na mestu koje vodi u LŠ na kraju lolol
    Mada, u kupu sam drugi, ni taj trofej nije za bacanje.

11. Preživeo sam na čelu MateVsMate, s obzirom da sam dobio Zia, za 0.5 poena, bez obzira na Everton večeras. Dobro kolo, vraćam se u vrh uskoro.

12. ПА ШТО НИСИ УПЛАТИО ТИКЕТ БОТЕЕЕЕЕЕ?!?!?!?

13. Sjeba me bvdlga za Žutu kapu sa ovom poslednjom tekmom. Odlično kolo 2 mesta se popeo. Gazmene spremi se da u sledećem kolu izgubiš u MejtVsMejt!

14. Je l' vi možete da se ulogujete na ovo?

15. Ne mogu ceo dan da uđem jebo mu pas majku
    EDITA: Odigrao konačno, hebaću vas straobalno

16. Mane mi doneo bodove u nadoknadi, a ujedno sjebo Gazmena. Moćni Sautempton!

17. NE ZABORAVITE ČEMPIJONS SUTRA

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.