Vukajlija Premijer Liga Predictor #2

1. Jebo sam prediktora danas jako! 3 tačna. AJMO LIVERPULE SUTRA!

2. NE ZABORAVITE VANREDNO KOLO

3. Сморио овај качкет више...

4. Zar i dalje igrate???

5. OVo je preraslo u borbu 1 na 1.
    Shomara protiv Gazimudare.

vec 2,3 nedelje somara ima kacket za najboljeg luzera koji nije prvi na tebeli lol

6. Тако је Руни докторе добар пенал тачан резз!

7. Ulazimo u završnu trku polako, a znate kakav sam bio prošle sezone pred kraj!!!

8. Ne loži se, osvojio si jer onaj lik koji je bio prvi sve vreme, nije igrao poslednja 2-3 kola :d

9. ubio sam vas u league ćampions

10. I ladno sam zaboravio da odigram tekme i potrefi se da bas u tom kolu dodju samo 2 keca usta im se poserem, a ono stavlja po defaultu sve na domacina.

A imao bih tacne na celzi , totenhem i siti :(((

preuzeo mi shomy prvo mesto, al taman se malo ponadao pa preotimam opet

11. Imam sva 3 sigurna AFK-a do kraja u MatevsMate i Zeusa koji ne znam dal će da odigra, a Lari ima još 2 koja igraju. 3 boda je prednosti al imam slabiju poen razliku. TITULA U KUPU JE MOJAAAAAA!!!! Ligu ću verovatno ostati 5.

12. Koliko se sprdam sa vama hahaha prelol

13. Ulazimo u poslednje kolo!

14. Ja čekam sledeće SP za nove madjije!

15. Shomy23
    Koliko se sprdam sa vama hahaha prelol

Bitch please
    http://i.imgur.com/DIb2Nmp.png

JEBI SOMARU, JEBI PREDIKTOROA!

16. Ahahahha a jedi govna brate :d izglupirao sam se zestoko na kraju :) svaka cast, ceracemo se sledece sezone opet :)

17. Jel te to sprčio za o.6 boda?
    LOOOOOOOOOOOOOL

18. Крај и ове сезоне.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.