U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jebiga, meni je Totenhem uvek bio Fulam, klasična no one cares ekipa.
nije premijer liga ali sam morao da podelim ovaj tekst
http://www.mozzartsport.com/vesti/premotavanje-zivot-i-smrt-plavog-andjela/84300
arsenal je sirotinjska ekipa
Одлична утакмица, Арсенал дао баш лепе голове.
Nije loša tekma bila al sam ispizdeo zbog JEBENOG IKSA! Što mora smrdljivi X a ne može neko da pobedi.
masu nedostataka je moguće naći u igri arsenala. za tim koji tripuje titulu, nedopustivo!
Dobra tekma. Lepi golovi, šanse, stative. Velbek magarčina. Tako mi je drago što me više neće nervirati u Mančesterovom dresu. Još jedna utakmica koja ide u prilog onom što tvrdim, da je bolje nemati Mesuta Ozila u ekipi, nego da ti smrdi tu i zauzima mesto nekome ko bi to radio mnogo bolje. Aguero jede travu.
МОЋНИ САУТЕМПТОН !
MOĆNI SVONSI!
ovakav mesut nije ni senka onom iz reala
Па шта си очекивао, игра у најдепресивнијем клубу у Енглеској.
lololo a i šire
Naravno da nije kad u Španiji odbranu ima plafon 5-6 ekipa, a u Premijer ligi 15-ak. Jebeni Čelsi gubi od jebenog Svonsija. Dabogda izgubili i nikad jebeno ne uzeli titulu. Cigani ogavni.
E da, SAUTEMPTON PLODI NAJSTRAŠNIJE! JEBAĆE VAS SVE GRACIJANO PELE I TADARA U TANDEMU! Tako se jebeno pametno potroše pare.
Ma i u Realu....ja njega nisam bre video da neku jaku tekmu odigra ljucki. Bez krvi je čovek.
Ау који распад без Стерлинга и Стариџа. А и овај састав са Лаланом, Марковићем и Балотелијем је баш неуигран.
Хахаха Марковић играч, вансеријски таленат, српски Меси лололо
Квота 1.05 да ће јануара да оде на позајмицу у Акрингтон.
Гази Чоло само гази
А да Ливер фејловао
ozil nula, glupi dzeko mogao i morao da resi ono na kraju, sve u svemu dobra tekma
kosta ciganstura ima previse srece, prestace i to kad tad jebem mu mater
liverpul se vraca na stare staze sve je sada otvoreno, plasim se da celzi osvaja lagano, a za ostala mesta bice ljuta borba
skauzeru jesi to konacno promenio klub, pa vi imate magicnog lalanu, a mi ne igramo evropu pa nemamo svetske igrace nego ovaj cigan di marija igra :(
Armine baš mi je drago što te vidim, mislio sam da si odapnuo zahvaljujući fantasičnoj igri tvog voljenog kluba.