Премијер лига 2014/15

1. Pa čekaj majku mu, u čemu je razlika ako se krne pobednički gol u 1. ili 93. minutu? Što je taj u 93. minutu ciganskiji od onog u prvom?

To zavisi isključivo od samog gola. Ako je gol ciganski, nije bitno u kom je minutu postignut a ciganskiji je ako ga nisi zaslužio. A viđao sam mnogo puta da su se mučili (jeste da su napadali, ali nikako nisu uspevali da probiju protivničku odbranu) i onda neki preusran gol u jebenoj nadoknadi vremena i čika Fergi skakuće i diže obe ruke uvis. Nikad mi ne bi bio problem ako daju i u 150. minutu ako su stvarno zaslužili taj gol, i naravno da dosta puta i jesu bili zaslužili, ali ti ja kažem svoje subjektivno mišljenje, a to je da su više puta imali debele sreće nego pameti.

2. Najlepši, za čije ok? Tvoje. Ok poštujem. Meni se nije svidelo. Kapiraš?

ali nema više tog fudbala što ti i ja volimo

Ovaj bokser ima opasna sizofrena cepanja.

3. Šlomaro, ti si bukvalista ili ono, indijanac klasični?

4. Бохоре, мени се чини да си баш ти тврдио да Атлетико, Ливерпул и још неко играју најлепши фудбал у Европи, можда и грешим, али чини ми се да само покушаваш да изврдаш због оне глупости да Ливерпул није имао тим од 2005. xD

5. Stec ajde ovako, ti bar nisi glup čak šta više.
    Zamisli da ovde ne pišem ko Boxer nego kao neka masa ljudi koju boli baš kurac sto ti ili Šloma ovaj misli da je baš njegov klub Bogom dan i da nikako ne sme da izgubi. Ako pak izgubi uz neku je nepravdu to sigurno i da se to brzo mora zaboraviti ko letnji hit. O sprdanju da ne govorimo. Nadam se da me kapiras. Pusili ste od Boltona? Ok. Teraj dalje sta kukate ko pičke

6. I Stec, videćeš da nisam pogrešio to da nema tima od onda, kad pogledaš onako malo izdalje i na duže staze.

7. SAUTEMPTON TIL AJ DAJ, SAUTEMPTON TIP AJ DAJ OOOOOOO SAUTEMPTON TIL AJ DAJ

8. DOK DŽERARD, STARIDŽ, FALKAO I DI MARIJA KLABINGUJU, FONTE, TADARA I BRAT PELE DAJU KRV, SREĆU, SUZE I ZNOOOOJ, DAJJU KRV SREĆU, SUZE I ZNOOOOJ, JER ZNAAM DA ZNAAAM I OSEĆAM DA BIĆE DIVAN I RADOSTAN DAAAN.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/%D0%A4%D1%83%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D0%BB/1706676/%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B8+%D0%A1%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BD+%D0%B4%D0%B0%D0%BD+%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8+%D0%B7%D0%B0+-+%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3%21.html

JEBEM TI KRV, ČITAM VEST A SUZA SUZA STIŽE, HVALA VAM MOMCI ŠTO STE UNELI VEDRINU U OVAJ MOJ BEDNI ŽIVOT

9. nema boxeru rasprave...

i ja gotivim mnogo sautempton( ko ne ? ) cak sam i pre nekoliko godina na menadzeru vodio zbog mlade skole al kurac ko ce da se jebe sad 20 godina..

inace

http://i62.tinypic.com/x1nmmg.jpg

10. Не знам за вас, али мене опасан трансфер хвата кад на утакмицама Јунајтеда чујем анти Џерард песме. Оно фазон, гостују Барнлију и певају "Стив Џерард, Џерард хи кисс д беџ он хис чест, ден хендс ин а трансфер реквест Стив Џерард Џерард"...не разумем толику мржњу према Ливерпулу и ту потребу да је испољавају на сваком кораку и у много већим количинама него што показују љубав према свом клубу. То ми некако болесно, јебем ли га, нисам приметио да је слична ситуација код Ливерпулових навијача. А и овде на теми, сваки други Арминов пост је антиливерпулов. Очигледно да је та појава искомплексираности узела маха на глобалном нивоу.

11. jedni od najstarijih rivala, bilo je prozivki za minhensku nesrecu i hilsborou, a ti dobijas transfer sto prozivaju dzerarda picketinu...kad se okliznuo, pola lige je pevalo onu pesmicu jebote...a pevaju i skauzeri bogami.. i ovo sto vise ispoljavaju mrznju ka liverpulu nego ljubav ka svom klubu si lupio samo tako..
    i sta ste poceli svi da placete sad za prozivanja, pocelo je peckanjem sad se prozivamo stalno, meni je to potpuno normalno, ja gledam na to fazon zvezda partizan, posto me za nase livade apsolutno boli kurac...

12. U pravu je Shomy23km, Armine tebi je svaki drugi post Anti-Liverpulski orijentisan, skauzeri ovo skauzeri ono.
    Realno ako te nađem u gradu najebaćeš ko Junajted protiv Lestera. Jer ti to jasno?

13. Aj' ne pušite kurca, kolektivno. Armin je paljevina a vi pacijenti jer se primate na to. Ignor na United-Liverpool prozivke i pričajte o ostatku ponuđenih tema.

14. a ironija je da scousera smatram za normalnog malo smo se pickarali na pocetku, ali posle mislim da smo vodili normalne razgovore, jos drzi di mariju na avataru, skauzeru <3

15. Nornalno da ga držim kad je doktor fudbala, poz Armine, jel koristiš FireFOX ili chrome :*

16. Hahahahahaahahahaahahhahah!!!
    Ako mislite da se Liverpul neće vratiti na stare staze slave .... (dramska pauza, spojeni prsti.......... nameštanjen naočara....) verujte da (glava u krivo...).... hoće.

17. хахахахахах јао боже!!

18. реците ми да је ово неки врхунски фотошоп

ужасно и смешно у исто време

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.