Премијер лига 2014/15

1. ЛОЛЧИНА
    О
    Л
    Ч
    И
    Н
    А

2. fotosop, u url fotografije pise vucic zvezda verovatno je bio zvezdin sal

3. Towelie, los trol.

4. Takoe Aleksandre naših gora sine, razlog više da volim Liverpul!

5. Everton će danas biti jeban metodom 3:1 jer, jelte, Liverpul ne može da odigra a da ne primi gol.

6. mersisajd ce biti 2:1 2:2 3:2 , a arsenal dobija 3:0 3:1 pozz

7. koliko svi seru,na kraju ce biti 0-2

8. znam da ce biti ali vrsi se veliki pritisak na mene na ovoj temi moram da budem nerealan i da volim liverpul

9. Jebem li ga, biće dobra tekma.

10. Koliko je zdrav ovaj Lukaku.

11. Everton ga previše forsira. Svaka lopta koja pređe polovinu ide na njega.
    Henderson ojebo...

12. Lovren sprečava Balotelija da postigne gol ili da barem pokuša..daj ko je doveo ovog bogalja, nije dobar ni za odbranu Junajteda..

13. Au ne prepoznajem Markovića. Kao da loptu vidi prvi put. Mislim da će posle ove tekme da bude debelo na klupi.

14. АЛ' ГА ЈЕ УТЕРАО, КАПИТЕНСКИ.

15. Slazem se za Markovica.

JEDAN JE STIVI KAPITEN

16. Ja sam sada zabrinut izjavom koju sam malopre čuo:

"Van Gal je opet rešio da eksperimentiše. Videćete"

17. Igra sa dvojicom u odbrani, i sedmoricom u sredini, MARK MAJ VORDS!

Inače, jeste reklama, al kad je već dao gol... :)

http://vukajlija.com/reakcije/23238

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.