Премијер лига 2014/15

1. A primetio sam nešto sada kod Liverpula, što sam primetio i kod Junajteda, nekako su Siki i Pakistanci na tribini uvek najrazočaraniji :)

2. Marković fazon lane jovanović hahaah

3. Хаха какво пишање по Љиверпулу. Још да изгуби Јунајтед и биће супер.

4. Pa pazi s obzirom da igra Mekanir ili Torp u odbrani biće to vrlo zanimljivo.

5. Марковић тешки очај.

6. Inače ne pitaj ko su oni, nemam pojma :)

7. Marković na pozajmici u Borcu iz Čačka ako ovako nastavi.

8. Kad igraš kao pička zaslužuješ da primiš najciganskiji gol u '91. Ovako mu ova golčina dođe kao uteha, tipa "nismo mogli da branimo to jbg". Balotelija i Markovića u U21 tim, pa nek se tamo prilagođavaju. Lovren konačno dobar.

9. Baloteli i Marković u Borcu iz Čačka. Baloteli uzeo traktor i slupao ga u podrum pića dva dana pošto je stigao.

10. Realno, Marković ne liči na profesionalnog fudbalera, on se lik sapliće o loptu u 50 posto slučajeva kad je dobije.

11. Pa pazi s obzirom da igra Mekanir ili Torp u odbrani biće to vrlo zanimljivo.

Podmladak. Tako je to kad imaš tri štopera, od kojih jednog možeš zvati štoperom, i kad si user da ti se svi povrede u isto vreme. Pa onda izjaviš "tradicija Mančestera je da izbacuje svoje igrače", jer druge da ti igraju - nemaš.

12. Liverpul- Jiverpul-Jajarpul- Jajare. Čak je i Deretić pojasnio.

13. Марковић је овако одиграо све минуте осим оних првих десетак кад га је убацио против Ситија и кад је направио два добра продора. Балотели ме изнервирао овим смешним покушајима да изнуди пенал, једва чекам да видим Стариџа опет на терену.

14. thorpe i nije los za ovog drugog ni ja nisam cuo ali jbg druge nema, ja ne bih ni roha na stopera ali mora.. videcemo..

15. i jedva cekam malog soa da vidim obozavam ga

16. Јунајтед ће се усрати у живот грин стрит хулиганима. Добро, не као што ће Сантси оним јадницима, али прогнозирам бар 4 комада у мрежи Адријана.

17. je l moguce da ne prenoste junajted ??? jebem vam mater sa cempionsipom i zenitom

18. znam da cete se smejati, verovatno zato sto ste sirotinja uglavnom kad je u pitanju poznavanje fudbala, ali u poslednjih deset godina, iza mesija i ronalda je runi bez ikakve sumnje, sad je jos bolji iako mozda se to ne vidi na prvi pogled, mnogo je zreliji, igra za tim, cast je imati takvog igraca, uz malo srece stize i sirera, sigurno najbolji strelac engleske reprezentacije..

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.