Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
preljepa igra evo ako neko hoce http://www.frombar.com/20140815/vv53ee5c5bc17849.71127826-869892.html
hahahahahah
ovo kaže neko ko je napisao da na tržištu trenutno nema igrača na poziciji cb
Šo, Meknair, Roho, Rafael je odbrana. Dali smo 2 al videćemo dalje.
Voja Stanković na primer.
Лестер сити у најави лоло
АЈДЕ САНТСИ !
Na njega sam i mislio lolo
Kako igra di maria?
demantuj me onda, svi su oni glupi iako ih placaju milione, pa ne znaju da treba da dovedu klasu...
2-1
Pa ono Kielini je ozbiljan štoper.
zasto bi juventus dao najboljeg stopera lige, a i on ovamo omlati svake sezone titulu, igra ls, nema potrebe stvarno, skroz nelogican bi potez bio
rekao sam hummels mozda, vlaar lagano moze ali dali bi vise para nego sto vredi i mozda jos 2 sezone na vrhunskom nivou moze da igra.. jedino da rizikuju sa nekim lovrenom jbg
Nemam pojma od Bleketa ima sigurno 100 boljih rešenja.
Hal izjednačio protiv Sitija.
Армин највећи нуб кад је реч о фудбалу, а овде стално просипа мудрости хаха
Dobar je Armin, svi mi imamo neko mišljenje i nismo nubare. Gledamo mi ovoga fudbala mnogo, a igramo i menadžera vala :)
Rece covek da je Runi najbolji igrac u prosloj deceniji pored Mesija i Ronalda, i ostade ziv.
Ponekad mislim da troluje.
ajde opet demant trazim.. da nije suarez ?
avion nadleteo "ronaldo vrati se kuci" ronaldo odmah gol :') kad bi se on vratio najjaci napad svih vremena mada i sad je prejak..
Odličan je Runi, i bio je tu negde u jenom trenutku. Mada nije jedini tu bio.
u poslednjih 10 godina, posle mesija i ronalda ?... samo mi nemojte suarez kavani falkao i ekipa, jedini koji moze tu je ibrahimovic, ali opet mislim da je znacaj runija mnogo veci..