Премијер лига 2014/15

1. Kakav gol Pelea danas braćo!

2. Bag neki sa kropovanjem, slika sa današnjeg meča Reala.

http://i.imgur.com/k8vsWyA.jpg

3. Šteta što Sveci imaju kratku klupu inače bi sa ovakvom igrom lagano mogli u LŠ, verovatno će uslediti težak pad i igri pre polusezone a onda borba sa Mančesterom za 8 poziciju..

4. Ne mora da znaci, svi potenciraju tu "tanku klupu" al jbg oni uvek imaju par vrhunskih klinaca u omladincima i drugom timu, tako da ko zna mozda neko uleti i odusevi, ko zna.

5. Može da uleti i oduševi ali nije to dovoljno da donese prevagu na duže staze, mada bih voleo da me demantuju, ko zna stvarno, ako ih zaobiđu povrede sve je moguće..Pele i Tadija se sjajno uklopili, uživanje za gledanje

6. Само се надај Скаузере. Испред Ливерпула ће бити сигурно, у то не сумњам. Мада, то и није нешто претерано тешко, контам да ће и Сандерленд испред њих да буде олол

7. runi suspendovan ceo oktobar, provi wba evertona i celzija...

8. Fuckin' butcher assistant.

9. Pa s obzirom šta ne uradio..ovo vam je drugi suspendovani igrač, kanda su igrači MU pod ogromnim pritiskom..

10. Shvataju za koji klub igraju. A ne k'o oni "crveni", jebe se njima...

11. skroz opravdano naravno.. ali ne znam sta mu bilo u glavi, da l zato sto nije dosudio ruku sekund pre pa pukao kao dokle cete da nas jebete sudije u picku materinu

inace bleket samo ovu odmarao ne znam kako nije crven na fantaziju tako da eto blekija sledece kolo !!

12. E sad kad bi uspeli da vežemo dve pobede bilo bi lepo :)

13. Što se tiče Liverpula, oni bi verovatno želeli da vežu jednu hnjo hnjo hnjo

14. ma remiji liverpul everton arsenal totenhem de ces lepse, ali sad idu zajebane tekme, vba ima par opasnih igraca pa ide everton celzi siti kad bi izbegli poraze odlicno bi bilo

15. protiv celzija 0:0 kotkuce realno, mada mogu da zamislim onu odbranu jos na sredini matic lagano izlomi ereru i blinda :S jos pitanje rafael kako azara sacuva.. videcemo, a siti u gostima tu remi da pevamo, oporavice se dzouns ja mislim i do celzija, jebem li ga... a everton kod kuce ne bi bilo nerealno

16. Kako može da bude realan rezultat gde Mančester ne prima gol ? I to protiv Čelzija lolo

17. malo ste se pokakili po markovicu.dosao je covek u najjacu ligu sa 20 godina.malo igraca je u tom zivotnom dobu igralo vrhunski u prvoj sezoni,posebno jos ako su dosli iz neke druge lige.jos je i pocetak sezone.da je formirano fudbalsko ime,pa da igra lose pricalo bi se da treba da se adaptira,a sada odma nema pojma.ne znam,mislim da ce biti dobar samo treba vremena da prodje.sve u svemu,nije ni onaj koutinjo bogom dan...

sautemton je odlican ove sezone,tadic vrhunski igra.i jos jedan relativno nepoznat igrac ce biti bum ove sezone.sako iz vest hema.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.