A Građani su go kurac, zato će Čelsi biti šampion. Jebote, Mančester osakaćen, igrač manje, a oni se zatvorili k'o sisice na svom terenu.
Borbe za titulu skoro da nema ove sezone, Čelsi je mnogo bolji u odnosu na rivale, osvoji će titulu lagano. Borba za evropu bi trebalo da bude zanimljiva, nadam se da će Soton i Vest Hem istrajati do kraja, mada teško, sezona je duga, oba tima imaju kratke klupe i previše zavise od nekolicine igrača. Sa druge strane ni favoriti se nisu do sad nešto pokazali. Bilo bi odlično kada bi jedan od anderdog timova obezbedio makar ligu evrope.
Arsenal će u svakom slučaju da bude četvrti. Kao da su se pretplatili na četvrto mesto. Ne sećam se kad je bila poslednja sezona da Arsenal nije bio četvrti. Ja bih lično voleo da Sveci odu u LŠ umesto Arsenala koji skoro svake sezone završi kao topovsko meso Bajernu ili Barseloni. Soton bi bio više nego zanimljiv tim u LŠ, engleski anderdogovi umeju da se poseru po faci bogatim evropskim timovima.
nadao sam se neki x, ali smoling konjina glupa, oliver srao neke faulove, mogao je i da svira ono pre nego sto je majmun uleteo za drugi zuti, ali jbg, dobro na etihadu..
koji bre arsenal 2. gledate li vi ? da nije sanceza, za opstanak bi se borili..
Da celzi osvaja znalo se pre pocetka, siti drugi, junajted treci, arsenal cetvrti, soton peti, totnam 6.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Bio bi X da nije Smoling mentol.
Ретард класичан.
A Građani su go kurac, zato će Čelsi biti šampion. Jebote, Mančester osakaćen, igrač manje, a oni se zatvorili k'o sisice na svom terenu.
desi leri
Eo blejim, veliki pozz
završavamo sedmi i jebemo ligu sl godine
poz
Borbe za titulu skoro da nema ove sezone, Čelsi je mnogo bolji u odnosu na rivale, osvoji će titulu lagano. Borba za evropu bi trebalo da bude zanimljiva, nadam se da će Soton i Vest Hem istrajati do kraja, mada teško, sezona je duga, oba tima imaju kratke klupe i previše zavise od nekolicine igrača. Sa druge strane ni favoriti se nisu do sad nešto pokazali. Bilo bi odlično kada bi jedan od anderdog timova obezbedio makar ligu evrope.
Mislim da Soton može komotno da ostane među 6 timova, a Čekićari teško ako ne kupe još nekog štopera.
Arsa komotno drugi ako dodje kvalitetan dmf u januaru. Ili Kedira ili onaj iz Marseja. Ili Bender ili bilo ko sem jebneog Flaminija
Sile nema da Arsenal bude drugi.
Sanšajn, nadaj se da bude peti Arsenal, i to im je mnogo.
Ne budite smešni.. Zar vas istorija ništa nije naučila..
Ako ne dodje dmf četvrti ko po običaju. Ako dodje i bude valjan toeto.
Biće četvrti u oba slučaja.
Arsenal će u svakom slučaju da bude četvrti. Kao da su se pretplatili na četvrto mesto. Ne sećam se kad je bila poslednja sezona da Arsenal nije bio četvrti. Ja bih lično voleo da Sveci odu u LŠ umesto Arsenala koji skoro svake sezone završi kao topovsko meso Bajernu ili Barseloni. Soton bi bio više nego zanimljiv tim u LŠ, engleski anderdogovi umeju da se poseru po faci bogatim evropskim timovima.
Овај Хари Кејн исти Рајан Гослинг.
Izvukoše se Kurcopevci samo tako.
nadao sam se neki x, ali smoling konjina glupa, oliver srao neke faulove, mogao je i da svira ono pre nego sto je majmun uleteo za drugi zuti, ali jbg, dobro na etihadu..
koji bre arsenal 2. gledate li vi ? da nije sanceza, za opstanak bi se borili..
Da celzi osvaja znalo se pre pocetka, siti drugi, junajted treci, arsenal cetvrti, soton peti, totnam 6.
Arsenal samo pod uslovom da im svi igraci budu oporavljeni, sto se desaa redje nego sto Liverpul osvaja Premijer ligu he he
Koji Totenhem, tek se oni raspadju, Cadli daje golove, ma hajte ljudi
volkot i poldi <3
dajte barnli da se igraamooooo
http://www.youtube.com/watch?v=h-t2uCtk-PI