Премијер лига 2014/15

1. Godinama se razvlace po Premijer ligi, kao Vigan onomad, dako ispadnu vise smorili su

2. uz everton najveci klub posle velike cetvorke, mozda tu i neki vest hem

3. хахахах матер му безобразну ала подјебава
    http://www.sportklub.rs/murinjo-tvrdi-liverpul-je-favorit-za-titulu

4. hahah videh i ja , govnar najgori

bice dobar dan danas, ocekujem celzi dobija 0:1, posle u 4 junajted kristal, bice goleada jebena, odbranu igraju so mekner kerik valensija hahhahah, nadam se da dobijamo 4:2, posle toga qpr siti, qpr poceo da daje golove, carli ostin magija, siti mora sad prvenstvu da se okrene, bez zabalete kompanija kolarova silve, turea boli kurac da igra... videcemo...

5. Duša me boli dok gledam ovaj postsuarezovski Liverpul. Šta se desilo s glavama da ljudi tako izgube identitet i igraju ko kurčina, ne razumem da su toliko zavisili od prljavog urugvajca, pa jbt ni Švedska reprezentacija ne zavisi od Ibre toliko

6. kakav cigan prljavi ovaj diego costa

7. Riki Lambert i Fabio Borini. Aj pozz

8. gledajte hofenhajm poyyy

9. Felaini i Januzaj, tandem snova.

10. Премоћни Саутемптон не планира да се заустави.

11. Пре неколико дана сам реко ортаку да узме Лонга на фантазију, мора и он некад некога да усере, и није ме дебил послушао. Штета само што Чекићари посустају изгледа да фали Сако много.

12. Aguero najbolji na svetu, cast mi je gledati magiju.

13. Argentinci plode. A i žene su im preljepe.

14. Najbolja utakmica u ovom kolu. Sigurdson velemajstor, najgotivnija lobanja u celoj ligi trenutno.

15. odem u wc na 5 minuta, a arsenal vec primio dva gola.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.