Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ako nema barem 25 gradi, to nije rakija lolo
logika koja zasere i najbolju rakiju lolo
Indeed
Šljiva i loza su okej kad su 22 grada, ali ove mirišljave rakije tipa kajsija i dunja ne treba toliko forsirati, 21 u vr glave. I obavezno ohladiti rakiju ako je moguće. Probao sam jednom tu od 25 gradi, kao da piješ benzin jbte. A najbolja rakija je ona od koje sutra ne boli glava, pod uslovom da se ne preteruje.
Кајсија што брат пече, 52 процента ове године (не знам у градима), мало јако, ал' уме фино да клизи.
@celt
Znam, ostaje mi samo da se nadam da si probao na pravim mestima, po tvojoj impresiji - izgleda da jesi. Opasna je i neka šljiva iz Lelića. Pio sam na nekoj svadbi laganeze od 14h do 23h uz meze i sve. Jebiga, napih se k'o dupe, al sutradan ništa. To su za mene prave rakije.
zuta osa je bolja od svih aca i ica