Plastichno gowno shizenye

1. Шта је ово, мафин?

2. Ovo se zove trol!

3. ај пали будало

4. Auuuu, ni dunav te neće oprati sad

5. Gownurda je plastichna!

6. Shto ban? Tvoj IQ je banovan cim si mogao da poverujes da je govno pravo hahaha

7. Nebulozna tema realno.
    Govno smo apsolvirali davnih dana.

Postoje hiljade tema o govnetu tako da nisi morao da tvaraš i ovu.

8. Dosta trola, ovaj sajt je prepun amatera.

9. Rasnog da banuju na tri godine, i nakon godinu ipo da ga odbanuju aktivnost bi postala malopre.

10. Stefan kostić modernog doba

11. Vas dvojica ste jpnajveći amateri na sajtu. Samo pokušavate da se uklopite u masu sa svoji SH, CH fazonima.

12. rasni znao sam da i pored hromozomskog disbalansa imaš smisao za šalu i da nisi toliko retardiran kao što izgleda sa strane. Ipak, otići i pazariti plastično govno, dati novac i dobiti gowno u kesi je sam po sebi daunovski čin. Umesto da kupiš nešto da pojedeš/popiješ ti si kupijo plastični izmet. Razmisli šta ti je to sve trebalo.

13. RAZOČARAO SAM SE
    RASNIJU BAN JER JE GOVNO PLASTIČNO
    BAN TRAJNI I DA SE NE ODBANJAVA

14. Rasni dupli nalog, malopre priznao.
    Da li sere i sa originala?

15. Truleksu dobio sam govno za rodjendan.

16. Truleksu dobio sam govno za rodjendan.

HAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHSHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.