Toliko sam siromašan...

1. Толико сам сиромашан да ми родитељи нису дали ништа осим пара.

2. Не кради Патријарху форе!
    Толико сам сиромашан да модови неће да ми опалче реакције.

3. Не кради Патријарху форе!

4. toliko sam siromasan da kradem ciganima bajs

5. Toliko smo siromašni da otvorimo prozore da nam kuću osvetljavaju ulične

6. Kesicu step soka rastvaram u dva navrata

7. Babu smo držali u životu jer nismo imali para da je sa'ranimo

8. toliko sam siromasan da otvorim prozore da mi mesecina osevetljava kucu

9. Toliko sam siromašan da kada se sestra vraća iz kurvanja donese kesu sperme da imamo šta večerati.

10. И немаш паре да унајмиш Џелу кухара :(

11. ručak iz narodne kuhinje podelim na 5 delova

12. tlk sm srmsn d nmm smglsnk n tsttr

13. Toliko sam siromašan da sam nakon poplave morao da platim komisiju za procijenu štete jer voda nije imala šta da uništi u kući.

14. toliko smo siromašni da ja i ćale stružemo sira s kurca da keva umesi gibanicu

15. toliko sam siromasan da slusam cvrkut ptica

16. toliko smo siromašni da ja i ćale stružemo sira s kurca da keva umesi gibanicu

Zakljucavaj.

17. Toliko sam siromašan da jedem ostatke bohorove gibanice iz đubreta.

18. toliko sam siromasan da se grejem na govna

19. toliko sam siromasan da drzim gusterov tek otkinut rep kao kucnog ljubimca

20. Hahhahahahahahahahahah

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.