Колико има нас који мислимо да године нису важне?

1. eeee a jesi ostao pogan

2. јери сам ти повредијо осетјања.

3. nisi uvijek sam nekako voleo pogane ljude, pa čak i kad imaju preko 120 kila

4. пао сам на 112 брт, бедак.

5. ovo je ono benigno detinje podjebavanje dva drugara. on meni da sam ružan, ja njemu da je debeo i da se usrao od ferke s debelim pacovom. bez ikakve namere da vređamo jedan drugom osećanja :)

6. >implying да имаш осећања. После свих година интимног дружења, и даље не знам да ли ми се више гадиш споља или изнутра.

7. svi mi imamo osećanja. I najgrublje glave ovde su pokazale da osećanja čine svakog čoveka. Strah, na primer, kad ti Pacov dođe u grad.

8. Grok ukenjao si se Pacova?

9. Не мешај друге у причу, оно што је битније је да ти никад не смеш да се јавиш кад долазиш у НС.

10. vidiš da su Bobana skoro na ulici istukli, ko da rizikuje

11. da li je možda neko prebrojao koliko nas ima??

12. Има нас к'о Вилотића - између 10 и 160.

13. Certifikat za zagrljaj!

Pošalji ga svim ljudima, za koje vjeruješ, da zaslužuju zagrljaj. Također i osobi, koja ti je to poslala.

Ako ovo dobiš natrag -

1x: Otvori se! Potraži nove prijatelje!

2x : .to je dobar početak.

3x: . dobar si prijatelj.

4x: .omiljen si.

5x ili više:

. čuvaju te ANĐELI!!

POZOR, ako to ignoriraš tvoja će te najveća ljubav zamrziti, a tebe čeka

4000 dana nesreće.

U roku od 4 dana netko će ti reći, da te uistinu voli!!!

Ako prekineš lanac čeka te nesreća zauvijek (bez zajebancije), zato pošalji ovu poruku 20 ljudi!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.