Prijava

Kaizene, hvala ti za divna iskustva koja sam doživio na Vukajliji, divna prijateljstva, veze, raskide, kresove. Jer bilo ih je. Hvala ti na prostoru gdje sam mogao da ispoljim svoju kreativnost i kanališem je u neku manje više korisnu defku ili čisto tako da se proserem k'o sad što radim.

Žao mi je što nisam ranije došao na sajt (bio klinac jbg) i što nisam upoznao ljude koji su danas legende Vuke u mojim očima (svi imamo različita shvatanja, jelte). Žao mi je što nikad nisam otišao na VOS, reviju defki ili bilo kakvo druženje vukajlijaša. Eto, sad kad mogu, nema se s kim.

Žao mi je što je sajt došao do dna i što ne staje tu. Nastaviće da pada, svi to znamo, ali šta da se radi. Tako je kako je. Probaj nekako da ga podigneš, vidiš da ima ljudi koji hoće da vide parče stare slave Vukajilje, kada su drugi sajtovi uzimali naše postere i stavljali svoj trejdmark tamo, kada su neki drugi blogeri stavljali defke na svoje blogove, kada su reakcije bile jebeno vrh. Daj nekome uzde u ruke, nek potjera još jedared ovog konja na samrti, i ko zna, možda nešto i osvoji.

Ošo sam. Bud'te pozdravljen

Ja. Sam. Za prekid. Eksperimenta. Priznajem ekonomski. Poraz .Bioloski? Ajde. Stvarno. Da prebrojimo koliko. Beba. Ce biti u prva. Tri. Meseca. Od ogromnog naroda. Dosli. Smo. U situaciju da samo. Sto hiljada migranata zaustave krvotok Srbije. A da.u novoj. Komediji. Napisao. Sam. Deco kad se ukine. SRBSKI jezik. Juzna. Ostaje. Latinska a severna. Ce biti SRBSKA AMERIKA

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

Sta bi sad voleo da razbijem i sastavim sa zemljom jednu devojku koja se zaposlila ko lekarka u norveskoj i sad misli da je tu neka mnogo velika faca i nervira me i ide mi na zivce da nemogu da opisem koliko.Sigurno se zaposlila tako sto je sirila noge tamo na direktora klinike gde radi.Nervira me sto se pravi kao da me ne poznaje.

Evo ovako upoznao sam devojku H, cija je drugarica T 01 godiste i poljubili smo se.

S kim si se ljubio, sa T ili sa H

ne znam koju si poljubio, i koja god da je ne kontam što je ova druga relevantna za priču

ja mortredica protiv mene na mid OD bijemo se bas fino dolazi njegova CM ja je ubijam lomim joj kosti sve fino medjutim OD kupuje stick i kako ga ja gadjem prvom on puni li puni chargove ja avetinja opalih mu krit i blinkah se na njega coek me izpalapuca opasno i tu nastaju moje muke sastavlja brzi force staff i ubija me jos jedanput onda dolazi moj Jakiro i ubijamo njega ali zato mene i Jakira ubijaju pajtasi njegovi ja tu obrcem novi list farm only idemo prvo battlefury pa dezolator pa bkb pa nulifier
na kraju ultra kill tukao sam ih jaukali su majku su proklinjali
OD se morao cuvati jako medjutim ja sam ceka
moram priznat da nista ne bi bilo moguce bez Axe-a u nas tim koji je fino targetova OD-a isto
na kraju ipak Banjo ubija i lomi

Banjo najbolji igrač u Cg sig

Hahaha Zangecu legenda udjem mu u postove i citam ove romane bez znakova interpunkcijskih

SVIM MEDIJIMA ZA OGNJENA VRANJEŠA: TI CRVE MALI NEĆEŠ FUDBAL ZAIGRATI VIŠE NIKAD NIGDE. NI U JEDNOM KLUBU NITI ZA REPREZENTACIJU! U BOSNI ZNAJU DA SI ŠIZOFRENA BUDALETINA I NIKOME NE TREBAŠ! SVI TE PREZIRU JER SI FAŠISTIČKO RASISTIČKO GOVNO! TI CRVE BOLESNI MOŽEŠ DA MONTIRAŠ SLIKE I SNIMKE I ŠTA GOD TI PADNE NA PAMET, MOŽEŠ DA RODIŠ SNIMAK KAKO TI GOLOM GUZICOM SEDIM NA NJUŠCI, MOŽEŠ DA SMISLIŠ ŠTA GOD HOĆEŠ- NE MOŽEŠ MI UGROZITI NI BRAK NI PORODICU, A TAKO SI SILNO CRVE TO ŽELEO! ŽALIM TVOJU ŽENU I TVOJE DETE CRVE! ALI KAKO SI TI NAUDIO MOJOJ PORODICI, TAKO ĆE SE SAD SVO ZLO VRATITI TVOJOJ! BEŽITE! ISELITE SE CRVE! BRZO!!!! SVE OVO ŠTO SI URADIO DA BI ME KAZNIO ŠTO NISAM ŽELELA DA BUDEM SA TOBOM-DZABE TI JE! PO CENU MOG ŽIVOTA, PO CENU DA SE RAZVEDEM A NEĆU, PO CENU DA MI PRETE SMRĆU-TI CRVE MALI MOŽEŠ SAMO DA ME SANJAŠ! DŽABE SI MI SLAO SLIKE TVOG MIKRO KURČIĆA KOJE SAM BRISALA, DŽABE SI MI SLAO POKLONE, RUŽE, DŽABE SI MI PRETIO I UCENJIVAO DA ĆEŠ ME RAZAPETI, DŽABE SI PRETIO DA ĆEŠ SE ZBOG MENE UBITI-TI CRVE MENI NE MOŽEŠ NIŠTA! DUŠKO TOŠIĆ JE ZA TEBE, CRVE MALI NEKO KOME TI NISI NI DO KOLENA! NI KAO FUDBALER NITI STE ISTA VRSTA! TI SI CRVIĆ I PIČKICA ŽELJNA SLAVE KOJU NIKAD NEĆEŠ IMATI A ON JE MUŠKARČINA I LJUDINA! LJUDINA! SMEJEMO TI SE SAD ZAJEDNO CRVE! SMEJU TI SE SVI!!!! SMEJU TI SE SVE PEVAČIĆE A IMA IH MNOGO, KOJE OPSEDAŠ PORUKAMA I SLIKAMA! PAĆENIKU! MOJ SAVET TI JE DA SE UBIJEŠ ODMAH! ODMAH! JER ĆE TE JEBATI PRVI MUŠKARAC KOJI NALETI NA TEBE! JEBAĆE TE JER SI MUČENIK KOJI JE UDARIO NA MAJKU DVOJE DECE I ŽENU, ONAKO KAKO TO NI JEDAN MUŠKARAC NIKADA NE BI! SAMO GNJIDE KAO ŠTO SI TI! JEBEM LI TI ZLO SEME DEVIJANTNO! TI SI ZAVRŠIO SVOJE.

Ej al pička što mož zašuntavi čovek nemože ništa

Hahahaha al tu je najjadniji stvor Disko Sosidž. Morao je da proguta svoje nabijene rogove i mahnito jebanje svoje zene sa svačim što ima puls i igra fudbal i tvituje "bićemo nikad jači". A ovamo na slikama, što bi mi rekli sa sela "zinala pička"

Ipak, postojalo je pitanje koje je Almeda jednostavno morala postaviti Gariju:

– Gledaj, ja imam 71 godinu, a ti imaš 17. Jesam li prestara za tebe? On je stisnuo moju ruku i rekao mi kako su godine samo broj.

https://www.espreso.rs/svet/svastara/338765/upoznala-ga-je-na-sahrani-sina-njoj-je-71-a-njemu-19-i-ludo-se-vole?utm_source=kurir&utm_medium=espreso_widget&utm_campaign=adria_internal

zzelim da obavestim sve njene prijatelje da dja i gordana smo razvedeni i da ona samo nosi bezveze moje prezime,ona je sada od ko zna kada u vezi sa njenim najboljim prijateljem koji nam je dolazio u kucu svih 12 godina naseg braka inace njenog prijatelja od malena, sto je i bio jedan od razloga da joj kazem da napusti kucu tj da se razvedem od nje. zato vas molim da me vise ne spajate sa osobom koja me prevarila 2 puta (sto ja znam),neka im je sa srecom i neka sto pre menja dokumenta tj prezime sto i njoj upucujem,pozdrav!j

Ovo sam napisao posto mnogo nasih zajednickih prijatelja nezna , i mnogo puta me pitaju za nju ,sta radi i kako ,je pa sam zbog toga hteo da znajvu koga da pitaju, i kakto je stanje izmedju nas dvoje.

Pitate se sto ne jebete i placete o tome na onoj temi,trazite neke formule.A to sto nemate ni malo muskosti u sebi kako ocekujete neko jebanje???
Vasi ocevi i prijatelji su verovatno isfeminizirani,vama za pocetak treba neka ocinska figura.Nadjite prijatelje koje su alfa i upijajte polako njihovo ponasanje.Druzite se sa opasnim momcima.Slusajte koju god muziku hocete,ali na trenutak kada pomisite da histericno fenbojisete na internetu ponasajuci se kao razmazena derista pomislicete kako vam opasni drugari to nikada ne bi dozvolili i odmah bi vas izopstili iz svog drustva i to ce vas zaustaviti u tome.Vremenom cete upiti taj mentalitet i mozda jednog dana ne budete totalni mali peskirici.