Prijava

labokv
noletov brat pokusao samoubistvo jer mu ne ide tenis.oni su planirali da nole i brat budu prvo i drugo mesto na listi i da se rotiraju tako do penzije a onda da srbija postane kraljevina i da budu kraljevi

Dok su skakale dve žabe okolo ne obrativši pažnju kuda se kreću, ubrzo upadoše u kofu sa sveže pomuženim mlekom.Preplašene, počeše da skaču ne bi li izašle napolje, ali kofa beše suviše duboka. Posle par pokušaja, prva žaba se obeshrabri i reši da odustane.Prepusti se i potonu.Druga žaba nastavi i dalje da skače i skače. Skakanje je postajalo sve teže i teže.Kada je već bila na izmaku snage, oseti tvrdo tlo pod nogama.Skačući, umutila je puter.

Muškarci su ti koji sputavaju žene u životu, a ne djeca. Svaka žena zna da je sposobnija od muškarca i svaka spušta kriterije i poginje glavu zarad braka, porodice, djece. I muškarci su svjesni toga pa svoje žene drže pod kontrolom, jer je u suprotnom ne mogu stići...doći će vrijeme kada će žene mućnuti glavom, i neće više biti porodica u klasičnom smislu a sve zbog nepoštovanja žene.

Kolko je sajt propo kad nam od picaka na sajtu ostalo par cekaonicarki i Plidu

Ma skauz ja sam ambasador krindža, banalnosti, poremećenosti, izlišnosti, stavova oštrih i drskih a neutemeljenih. Pokazujem u nebo i vičem - ljudi ovo je nebo, upirem prstom u drvo i tvrdim za njega da je kuća (btw i jeste kuća). Vredjam se ali se ne ljutim, postojim, a uopšte ne moram. Ja sam otelotvorenje vukajlije, sajt u malom - vukajlija, to sam ja. Sve ono što je sajt postao primenio sam na ovaj profil i načinio ga takvim.

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

I onda Tilmo objavi sliku iz kliničkog gde cura starija 1god i 4god od ovih, i ONDA GODINE SU VAŽNE ŠTA.

Dvostruki standardi braćala. Kako su te bili proganjali, čovek bi pomislio da je imala 12

Neke stvari nisu moralne čak ni po vukajlijaškim standardima

Kurac brate. I dalje ne podržavam tilmarine fotohobije, ali standardi vukajlije su toliko nisko, cenat niže i iz jame će iskočiti Che-Vu s kurcem slanim od Pacifika.