Prijava

labokv
noletov brat pokusao samoubistvo jer mu ne ide tenis.oni su planirali da nole i brat budu prvo i drugo mesto na listi i da se rotiraju tako do penzije a onda da srbija postane kraljevina i da budu kraljevi

Dok su skakale dve žabe okolo ne obrativši pažnju kuda se kreću, ubrzo upadoše u kofu sa sveže pomuženim mlekom.Preplašene, počeše da skaču ne bi li izašle napolje, ali kofa beše suviše duboka. Posle par pokušaja, prva žaba se obeshrabri i reši da odustane.Prepusti se i potonu.Druga žaba nastavi i dalje da skače i skače. Skakanje je postajalo sve teže i teže.Kada je već bila na izmaku snage, oseti tvrdo tlo pod nogama.Skačući, umutila je puter.

Muškarci su ti koji sputavaju žene u životu, a ne djeca. Svaka žena zna da je sposobnija od muškarca i svaka spušta kriterije i poginje glavu zarad braka, porodice, djece. I muškarci su svjesni toga pa svoje žene drže pod kontrolom, jer je u suprotnom ne mogu stići...doći će vrijeme kada će žene mućnuti glavom, i neće više biti porodica u klasičnom smislu a sve zbog nepoštovanja žene.

Kolko je sajt propo kad nam od picaka na sajtu ostalo par cekaonicarki i Plidu

Ma skauz ja sam ambasador krindža, banalnosti, poremećenosti, izlišnosti, stavova oštrih i drskih a neutemeljenih. Pokazujem u nebo i vičem - ljudi ovo je nebo, upirem prstom u drvo i tvrdim za njega da je kuća (btw i jeste kuća). Vredjam se ali se ne ljutim, postojim, a uopšte ne moram. Ja sam otelotvorenje vukajlije, sajt u malom - vukajlija, to sam ja. Sve ono što je sajt postao primenio sam na ovaj profil i načinio ga takvim.

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

I onda Tilmo objavi sliku iz kliničkog gde cura starija 1god i 4god od ovih, i ONDA GODINE SU VAŽNE ŠTA.

Dvostruki standardi braćala. Kako su te bili proganjali, čovek bi pomislio da je imala 12

Neke stvari nisu moralne čak ni po vukajlijaškim standardima

Kurac brate. I dalje ne podržavam tilmarine fotohobije, ali standardi vukajlije su toliko nisko, cenat niže i iz jame će iskočiti Che-Vu s kurcem slanim od Pacifika.

Pozdrav, tvoj Facebook post je stvarno nevjerojatno uzbuđenje ?? Prekrasan članak o tvojim prekrasnim fotografijama privukao mi je pažnju. Kad sam slučajno naletio na tvoj profil, pregledavao sam ga danima. Oprosti ako sam narušio tvoju privatnost, nadam se da se ne ljutiš na mene. Jer pokušao sam te dodati, ali nije išlo. ?? ?? Molim. Ako nemate ništa protiv. molim vas ostavite poruku ili mi pošaljite zahtjev za prijateljstvo. Budimo samo prijatelji.

Ova tema se otvara uz blagoslov dr Groka inače poverenika Vlade Srbije za ravnopravnost godina

Momčilo P.: Ćao! Anđela S.: Ćao! Moram ti nešto reći. Momčilo P.: Kaži. Anđela S.: Volim te! Momčilo P.: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Anđela S.: log off Momčilo P. je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Momčilo P. ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"!
POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

Odakle je taj post Milose 88?

Negde sa fb u nekim komentarima.

Milos-88
Negde sa fb u nekim komentarima.

VUKAJLIJA

Bebo tvoja ** je idealne širine, bivša je imala preusku pa nisam mogao dugo da izdržim da ne svršim

yumby chese for yum yum yes and the it comes from malk. there are many types of chezes like cheddar cheese or pepper jack cheese or blue cheese or swiss cheese or parmesan cheese or ricotta cheese or gouda cheese or feta cheese or cottage cheese or cream cheese or mozarella cheese or colby jack cheese. there are or types of cheases out there in the big great massive huge ginormous supercalifragilisticexpialidousious world. BUT BLUE CHAESEE IS ICKY YUCKY TERRIBLE HORRIBLE NO GOOD VERY BAD WAR CRIME CHEAWSE.

Koliko nas ima da misli da su godine ipak važne?

Moj prvi vepar se zvao Srećko. Retko pametno stvorenje. Imao je svoje mesto u stali ali i ispust napolju sa oborom oko 50m. Tu je leti uzivao. Kada bih mu dovodila krmace bilo je dovoljno da ga pozovem i bacim šaku dve kukuruza u zrnu. Dok bi on to polako jeo uvela bih krmacu. Bilo je dovoljno reći " Hajde Srećko " Srećko ostavlja kukuruz i baca se na posao. Kad krmaci počnu da klecaju kolena samo viknem" Dosta Srećko " i bacim još šaku kukuruza. Srećko poslusno silazi i ja udjem i sludjenu krmacu izvedem. Plakala sam kad je posle 3 god otišao na klanje. Micko je bio sledeći i on je bio manijak. Nije hteo u boksu da sačeka krmacu. Voleo je jabuke i ja razbacam punu kofu po tih 50 m. Kako otvorim vrata i krmača udje ostavlja sve i juriš na krmacu. Njemu nisi mogao ništa osim lopatom po zubima i da bacas jabuke na sve strane . Posle par udaraca on nevoljno sidje a ako ne izjuris sa krmacom brzo iz obora on počne opet da juri za njom. Veprovi kao i ljudi. Svaki različitog karaktera.

labokv
ti si se nasao prozvan jer si papucarcic bedni.danima si pricao na forumu o nekom satu koji treba da poklonis zeni, valjda si strepeo dal ce da joj se svidi.bezi bednice u pizdu materinu, bolje pazi sta pricas.za par dana dolazim u bg nemoj da te potazim tamo i bacim pod trolejbus