Posao od kuće

1. PuppetMaster

Moze da se prima lova na pejpal, ali ne moze da se podigne u Srbiji.

Знао сам да мора да постоји нека зачкољица лоло

Може ли овај проблем да се реши уплатом тог новца са пејпала на неку светску кладионицу, па одатле да се подигну паре? Пошто видим да неки играју клаџу на б-вину.

2. Ovo se zove leba bez motike. Podseća me na ona pitanja: "Kako naučiti anatomiju ako mi se ne uči". Budak sinko pa u krčevinu, kurca nema od ležanja.

3. uzmite ucite nesto korisno umesto sto mislite da ce neko da vam da pare za beskorisne poslove preko interneta jebem vas u dupe glupo. ces klikces ili slusas muziku i da zaradis silne pare, dal ste normalni.
    mogu da se zarade pare preko interneta, al prvo moras da znas da uradis nesto korisno, a internet mu dodje samo nacin da se konektujes sa ljudima.

ove fore, markeding piramide, kurci palci su samo nacin da vas zajebu da manje vise besplatno, ili za vrlo, vrlooooo mali procenat onog sto pokretaci zarade radite promociju njihovog sajta - u konkretnom primeru, neke prodaje sranja.
    ima i opasnijih sekti tipa herbalajfa i ostalih sranja, ali bez obzira koliko ovakve stvari izgledale bezopasno, gubis vreme.

4. Сулудо је да то мораш некоме да објашњаваш. Неки, ето, мисле да је боље узети долар на гузици, него десет на ногама.

5. Алекс Андрос
    Који је сајт за фриленсинг писце, то бих посетио?

Па пази, фриленсиг сајтови ти нуде све категорије за рад, од маркетигна, дизајна, програмирања писања. Најпознатији су odesk, freelance, freelancer, elance, people per hour, али то ти је јебена игра. Ту буквално има милијарда налога, а писаца је највише. Треба ти прејебена репутација и маса положених курсева да би уопште лицитирао а камоли добио посао, Мада вриједи покушати, свакако те ништа не кошта.
    Добар сајт, не плаћен као ови али ефикасан је iwritter.com
    Да се разумијемо, не можеш зарадити на њему као на овим горе, јер за чланак који би на горе пометуним сајтовима добио 150 долара, на iwritter.com требао би написати 20ак сличних.
    Сајт функционише на три нивоа:
    1) стандард- почетник, текстови су од 150-1000 ријечи па од тога варира и цијена, од долар ипо као минималац до 5 долара.
    2)премиум- кад напишеш 30 чланака са рејтингом 4.3 и више (оцјењује те послодавац) прелазиш на ово, расте и цјена текста од 5 долара до 8-9
    3) елите - 30 чланака са рејтингом 4.6 и више 9 долара па до 40.
    Сајт је одличан за почетнике јер нема лицитација и тих кураца, видиш чланак одма идеш да радиш ако се допадне послодавцу уплатити ти паре и оцјени те, ак ому се свиди твој рад може те запослити за стално или ти дати напојницу.
    Е сад, шта је овдје квака, предобро звучи?
    Стандард чланци, које треба да испишеш да би прешао на већи ниво су благо ретардирани, уствари очајни су. Типа вегетација у турској, критике неких шкљ сајтова и производа. Ако успијеш написати 30 таквих онда је све лакше. Минимална исплата на пејпал је 20 долара, може се вршити једном седмично, 2 пута мјесечно, једном мјесечно, то сам подешаваш. И да, често су послови на сајту позив на неки други сајт за писање или на један оглас окачи да му напишеш 10 текстова.

Знао сам да мора да постоји нека зачкољица лоло

Може ли овај проблем да се реши уплатом тог новца са пејпала на неку светску кладионицу, па одатле да се подигну паре? Пошто видим да неки играју клаџу на б-вину.

Ја сам босанац, у босни има и дизање :)

6. ovo za pisanje je ok, ipak radis nekome nesto, iako si realno podplacen, za posao koji radis.
    ipak to na kraju ispadne posao po 8 sati na dan ako hoces prosecnu platu. i da znate, uvek ce da se nadje neki indijac koji bolje zna od tebe jezik i oce to da radi za manje pare. globalizacija jebi ga...

7. кхм Србин из Босне кхм

8. ces klikces ili slusas muziku i da zaradis silne pare, dal ste normalni.

Келте, ја сам за ово озбиљан. Размисли да си млади умјетник који хоће промоцију, а нема паре.Платформа има масу корисника, око 2 милиона тако нешто. Ти ћеш омогућити реци 500 људи да ти види пјесму, То ти је 50 долара, никаква пара, тих 500 људи ће добити по 10 центи, ти ћеш имати аудиторијум, од тих 500 људи видиће још 500 и тако у круг :)

ipak to na kraju ispadne posao po 8 sati na dan ako hoces prosecnu platu. i da znate, uvek ce da se nadje neki indijac koji bolje zna od tebe jezik i oce to da radi za manje pare. globalizacija jebi ga...

То да, напишу роман јебени за 2 долара, њима је то реално добра пара, ал тако убијају конкуренцију. Пун је курац индијаца и пакистанаца који раде за премале паре и тебе јебу у дупе :Д

9. Ипак ми је боље ово што сада радим :)

Мислио сам да успут може нешто опуштено да се заради на томе, ал ем мораш да правиш још једну каријеру, ем си потплаћен чак и за наше услове.

Хвала ти Цокула у сваком случају.

10. Мислио сам да успут може нешто опуштено да се заради на томе, ал ем мораш да правиш још једну каријеру, ем си потплаћен чак и за наше услове.

Па добро, ја сам добио конкурс за 5 еротских прича за 187 долара, пичкин дим. Ал се оперисах, нисам мого гледати на очи од болова, истеко рок, испуших паре и још ми сјеба рејтинг :) па сам морао баталити :)
    Фрилансеринг је буквално други посао код куће :)
    Џабалебарошке финте ћеш тешко проћи за велике паре, поготово што је њих 90% превара, а оно што није мало плаћа, ипак нађе се нека паметна глава да сконта како да се систем превари :)

11. niko nije rekao da se to mora i da to mora da bude izvor novca za zivot, mnogi od nas nemaju posla i cekaju bolje sutra, gdje cekamo pa na istom tom netu. zasto da provodim bezveze kad mogu i da zaradim... dolar pa dolar

12. poltergeist, neces ti ni dolara na kraju od ovoga videti, to ti garantujem.

13. Ма све ће то бити у реду. Само мало да се заврну рукави.

14. Полтергајсте, било ми глупо да ти рушим Снешка, ал нема леба од тих пирамидалних ствари по Нету. Да је квалитетно и стварно доноси паре, не би била потребна пирамидална структура, такве структуре увек зависе од броја новоучлањених и брзо се распадну ако нема нечег реалног ту, а реално у тим причама обично је само осигурање, то су једине пирамиде које трају.

АКо већ проводиш много времена на Нету, нађи нешто што стварно можеш да радиш, нешто што ће да буде твој производ који ћеш да понудиш, само реалне ствари могу да успеју на дужи рок.

Ови што су ти причали да је све то срање, можда јесу то причали на начин који је теби неприхватљив, али су ти добро причали, без да ти подгревају лажне наде.

15. Ма све ће то бити у реду. Само мало да се заврну рукави.

Ево ја три дана заредом цјепам дрва, и зарадио сам 35 евра. Наравно конкуренција је велика са индијцима који то раде за мање паре кекек

16. Мени се свиђа ово Цокулино са слушањем музике, наравно да не планирам од тога да живим, него ето чисто да ми капне симболична кинта док учим и шиљим курац овде.

Дајте ми само савет како да се докопам пара са пејпала.

17. Па добро, ја сам добио конкурс за 5 еротских прича за 187 долара, пичкин дим.

Није фрка, ал мени то нису паре за које бих се цимао. Ал кад си млађи, или као додатни извор прихода, свака част ко има времена и хоће да се цима, подржавам увек, само да не седиш докон у кући и смрдиш.

18. Cokula, kupi ovu rstva i neće te boleti ni leđa ni ruke.

https://www.youtube.com/watch?v=_ECAqkjy9mc

19. Не знам колико људи знају, али интернет може да се користи и да научиш неке нове ствари, вештине и сл, на којима може да се касније зарађује ако већ сад немаш посла и чекаш боље сутра (јеботе). Зна се добро коме одговара да се не зна да постоји овај део интернета са бесплатним туторијалима и тако тим стварима!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.