Posao od kuće

1. Али опет, ако хоћете добре паре и сталан посао - ФРИЛАНСЕРИНГ, одеск, фрееланце и слично :) ту чак и јебени писци (ја лоло) могу добити по 180 долара за 2-3 причице, а програмери се паклено плаћају, сео маркетинг такође :)

2. ma do jaja, poshtujem snalazenje

3. cok, mogu li se pesme pustati u drugom tabu dok sam npr na vuki?

Наравно, не фиксира те на тај сајт :) Кликнеш плеј и дркаш курац, таман свршиш за тих 30 секунди лоло.
    Елем да не паламудим
    musicxray.com
    Покушајте овако како сам ја рекао, пробајте неку своју стратегије :) добар споредни извор прихода :)
    Ако још кога шта занима око зараде преко нета, питајте :)

4. Kada planiras da podignes pare? :D

5. Кад на факсу будем пушио курац за ловачку паштету од марку и не будем имо за алкохол и дроге :Д

6. Milsio sam da ces pokusati da podignes sada, samo da vidis da li je to stvarno ili prevara neka. :)

7. Reci isprimaš se, nakupiš nekoliko soma dolara, isplaniraš bahanalije kad ono kurac.

8. Стварно је :)
    Пошто су паре на пејпал рачуну, не на њиховом сајту :) са пејпала подигнеш кад хоћеш, то не морам објашњавати :)
    Али прије сваког сајта треба прогуглати је л' scam или не :) имају сајтови који се баве тиме :)

9. Larry Underwood
    Reci isprimaš se, nakupiš nekoliko soma dolara, isplaniraš bahanalije kad ono kurac.

Замислите осјећај ове особе кад ујутро имаш ове паре на рачуну, а 6 сати након тога добијаш поруку од полиције да можеш бити срећан јер те неће кривично гонити :Д
    http://prntscr.com/4flm89

10. Нисам пратио око пејпела, јел мош сад да примаш на свој пејпел ако си из Србије?

11. Moze da se prima lova na pejpal, ali ne moze da se podigne u Srbiji.

12. Па шта онда који мој, како да подижем паре? Само да имам паре за Интернет трговину ил да отворим неки тајни рачун у Швајцарској?

13. Čekaj, ja sam iskreno, za kompjutere arhiduduk. I za sve vezano za softver i hardver, ali me tema zainteresovala. Vi meni kažete da ja mogu da zaradim relativno dobre pare, u stvari, bilo kakve pare, slušajući muziku ceo dan. I plus uz to mogu da radim nešto drugo za to vreme, npr. da sedim ovde, na Vukajliji, na fb-u ili nečemu drugom. Recite mi lepo gde to ima? Jer ja i inače provedem tako ceo dan, tako da računam da to i nije neki problem raditi.

14. Зајебано је то, јебига, кад скапираш да ћеш морати да радиш нешто да би зарадио. Па онда постоји тај прелазни период кад си још пун ентузијазма и капираш да би могао да зарадиш и тако што ћеш да седиш кући и да смрдиш. Што пре скапираш шта ти лемаја говори, пре ћеш постати човек.

Све је то зато што је укинуто служење војног рока, ја да вам кажем!

15. Пошаљите некоме из босне, нпр мени ваше паре кеке

16. Трућ, ја сам данас исцјепо пет метара дрва за јебених 20 марака и дошао кући и за нешто занемариво временски искликто 5 долара :) па ти види исплати ли се :)

17. Ето ти, овај Цокула уместо да иде у војску слуша музику са интернета за десет долара. Узми косу, покоси некоме ливаду, зарадићеш више пара.

ЕДИТ: Хахаха, не лажи ту, него се лаћај посла!

18. Цјепо дрва крста ми и бога лоло
    оскочила ми цјепка грунула ме по нози оћу умрем :Д

19. А реално кретен сам што сам вам уопште и покушао објаснити лоло

20. Који је сајт за фриленсинг писце, то бих посетио?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.