ae pali bre reme,idi placi za starim vremenima trolovanja i kako te jadnog prekidamo na cetu u tvojoj samo tebi zanimljivoj spici,u tvom svetu je drukanje za ban do jaja i slicne stvari,za drukanje za ban,sta mi se gubis ovde kao ti meni nesto objasnjavas,komentatoru svega i svacega na sajtu,smetaju ti dijagnoze jer se sve svode na to da si iskopleksirani midzet kojeg onesvescuju macolama,tisina,mali pederko
ae pali bre reme,idi placi za starim vremenima trolovanja i kako te jadnog prekidamo na cetu u tvojoj samo tebi zanimljivoj spici,u tvom svetu je drukanje za ban do jaja i slicne stvari,za drukanje za ban,sta mi se gubis ovde kao ti meni nesto objasnjavas,komentatoru svega i svacega na sajtu,smetaju ti dijagnoze jer se sve svode na to da si iskopleksirani midzet kojeg onesvescuju macolama,tisina,mali pederko
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ona : Zasto si bio sa mnom ako ti se nisam svidjala ?
On : Ko kaze da nisi ?
Ona : Ja kazem.
On : To nije tacno.
Ona : Pa zasto si bio tako hladan prema meni ?
...On : Plasio sam se da ce se desiti ovo sto se desilo - Da te zavolim <3
Meni je Imitašnerka.
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20110426170913/powerrangers/images/8/8b/Inpusonator.jpg
chini mi se da se zvao gnusoba
n o o b
o
o
b
Oklopna bula feministkinja. Tajno oružje ISIS-a
e jbg kad ukucam gnusoba izlazi samo basara
nema slike
Genijalni prevodi Nebojše Cvetkovića. Impursonator = Imitašnerka
Uzgred,
Kako si retro, to se sad zove Islamska država.
mira stupica
Plus ISIS i feminizam nikako ne idu zajedno.
smešna tema
aj napravimo jaserstajn
Zed najjači, mada on je final boss.
HILARIOUS!!!
http://www.smesniposteri.com/picture/7661_kada_te_pitajuda_li_imas_decka.html
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ona : Zasto si bio sa mnom ako ti se nisam svidjala ?
On : Ko kaze da nisi ?
Ona : Ja kazem.
On : To nije tacno.
Ona : Pa zasto si bio tako hladan prema meni ?
...On : Plasio sam se da ce se desiti ovo sto se desilo - Da te zavolim <3
http://www.simonprior.com/wp-content/uploads/2013/11/powerrangers2.jpg
иван глиб. у суштини јер се једино њега сећам и рите и оног златног. а и има невиђено име, сјај амерске антикомуњарске пропаганде.
и да. дајте оригинални пост то за ремеа.
сауце плс?
Kakve teme se otvaraju na ovom forumu, ovo je strašno.