Mala iz Kanade 2.0

1. musssashe
    ne svidja mi se. Nekako mi djordje david fazon. I nekako, maloj iz 5 razreda je smetala tvoja brada.

Nije joj smetala. A i ako banu panduri na vrata uvek možeš da kažeš da je ulaz 5b, a ne razred, lolo

2. PRE-EDIT: jebem mater linku, ne da mi da ga postavim kako treba, uglavnom, otiđite na link pesme pa nađite komentar što je Murka postavio.

Mislim da je ovo jedan od likova iz benda. Ahaha, izgleda mu se uopšte ne sviđa, mada mu je komentar iracionalno glup, obzirom da je i original samo krljanje jedne gitare snimane šupa opremom.

3. Па што не да линк за оригинал, је л' он озбиљно мисли да је ико чуо тај њихов оригинал? Контам да је нервоза кад ти неко обради и промени песму, ал очито није сконтао да ту њихову песму нико није ни чуо. лолол

4. LOOOOL Eno ga stvarno lik ishejtovao. hahahaha

Nek se napuši k00rca

5. Ево на оном навијачком клипу:

Murka Muric
    пре 43 минута

Tacno tako. I izgubio sam snimak zauvek prilikom pozara u mom stanu. Ne verujem da iko od ostalih clanova ima rezervnu kopiju, mada......

Толко им је значила песма да су имали једну једину копију. лололо

6. Deder link toga da vidim!

7. Ahaha koji kurac, čiji je to kanal? Pošto vidim da je moja pesma linkovana na videu.

8. Videh i ja da je linkovano. Možda je Celt odradio neki algoritam.

9. Ma nikakva pamet. Mislim da je Cokula pitao tog lika što je okačio klip koja je to pesma. Onda se i angažovao da nađe pesmu i bio u kontaktu sa Cokulom nonstop. Kad ste vi napravili pesmu, lik je to video i linkovao.

10. Aaa, do jaja, fala čoveku za iscimavanje.

11. Ladno Čavez drži moju profilnu na zidu.

12. Ne verujem da je stvarno ovaj lik komentarisao. Ako jeste onda je debil. Umesto da mu bude drago što se neko osvrnuo na njegovu tralala pesmicu (realno stvar nije ništa više od toga) i napravio sasvim dobar cover, on je našao da sere kako je oskrnavljeno nešto. Kao da je stvorio Boemsku Rapsodiju, pa se našli klinci da mu skrnave stvar. Bolid. No, kao što rekoh, ne verujem.

13. Одлично. Крај јак.

14. Јеботедан, па ово ваља баш! Брао људи! А овај Мурка нек пуши говно.

15. Нек он нама да текст ориђинале, да видимо на шта то личи :)

16. да видимо на шта то личи

http://i.imgur.com/sYoPo4c.png

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.