Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
mislim da troluje ovaj murka, da nije oridjinal iz benda... izgorela mu kaseta kurac moj :)
kako god, nek posalje bar orginal tekst ako je iz benda. aj se kladimo da ce da bude kao zaboravio sam kurac palac :)
ako ne troluje onda jebi ga, oskrnavili smo mu pesmu :)
Ništa, pravimo virtual bend, nazove se "Gnevnonavlačitelji" i radimo kavere random šupa pesama i nerviramo originalne vlasnike.
nemoj, zvaće nas govnonavlačitelji
bolje Trol and rol
Чек бре, где се он жали на обраду? Тамо видим само један његов коментар и то овај о пожару.
Pa iskreno, i ja bih bio iskompleksiran da se zovem Murka... mislim stvarno, Murka...
"Murka bratelo, oli na kafu?"
"Ima li posla Murka?"
"Murka bracki, znaš li kako se kreću dijelovi za Fiata?"
Rokentrol, tu je negde.
Na mom klipu, pogledaj prvu stranu, prvi post. nik mu je Murka Muric ta jućubu.
ROCK 'N' TROLL
trolovati i rol(ov)ati
de ćeš lepše
TROLENDROL
il nek dilan predloži lololo
mada, nije loš ni
ROK END LOL
Ajd fino nek prizna ko je od vas ovaj Murka sto pokusava trolovati...
dokle više mamu joj jebem i maloj u kanadi i njenoj žučnoj kesi!=??=?)?=
Baš gotivna pesmica. Sjebali ste i Tucakovićku.
Лепо је урађено ал имам неколико замерки овако субјеткивних, оно што бих мењао да сам радио песму. Мислим добро сте извели и текст је кул, врти се песма у глави. Ал што сте урадили метал фазон? И те терце на солаже, дисторзија је превише брундава, није ко гибсон или фендер него ко ЕСП или ЛТД. И за Чавеза, не могу да извалим шта је, ал као да си ставио неки риврб или ехо на глас? Рецимо то бих променио, а ставио неку синтетику да попуњава то у рефрену.
Pa ono, ja radio pesmu, pa kontam da obično ide da radim kako želim da je radim, ako je ja radim.
Možda zbog toga što sam sirotinja i koristim svoju sirotinja opremu najbolje što mogu.
Imam preset za svoj glas i mikrofon od 30 eura, pa kombinujem fore i fazone.
meni se dopada kako zvuci, sad se samo ceka da se javi neko od clanova toga benda da mu zasuzi oko.
Javio se vec jedan od clanova. Listaj temu malo nazad, imas link.
Mučki sam ubacio pjesmu na usb u autobusu za Sarajevo, što mi ga vozi jedan drug. Sad će mlade muslimanke da vlaže na pjesmu i da se raspituju ko je pjeva i što je nema na radiju i DM satu.
chavezova lista mesta gde bi zeleo da se cuje njegova muzika
1.karnegi hol
2. sidnejska opera
3 autobus za sarajevo
4 vudstok
5 guca
Osećam kako će uskoro iznad glave da mi piše LEVEL UP opaaaaaaaa