Djacki dinar - vukajlijina stipendija

1. vesnam

Ili dajte Tiboru, on se isto bavi nečim kreativnim.

a ko ce misliti na mene, ako ne moja sudjena....

loool caro dobar dzif

2. Ja bi dao al previse me boli kurac, bolje uz pljedzu koja mi svakako sleduje i kocu da uzmem nesto slatko za te pare i strpam u svoju guzicu.

3. kako pravite ove gifove i 8-bitne avatare, ocu i ja!

4. kako pravite ove gifove i 8-bitne avatare, ocu i ja!

http://i60.tinypic.com/fxz1q1.gif

5. ajde dajte meni da stavimo na zeleno i 23 sve....:) moguć veliki dobitak ....u slučaju da ne padne u zeleno ili 23, pare ne vrćem...

sprdam se, dobra vam je ideja ako ste ozbiljni, nego probo kaizen na tu foru one ktitore i slična govna...pa imao 20 njih koji plaćaju a ostalih 22222 jelo pljesku...

mene realno boleo kurac da se cimam u poštu da uplaćujem...

imate vi neki žiro raćun? mada, kurac, ni to ne pomaže, ja sam pri lovi koju mogu da dam oko 2 ujutru, kad izadjem sa tiganja a tad pošća ne radi...

6. nego probo kaizen na tu foru one ktitore i slična govna

na koju foru? kakve veze ovo ima sa ktitorima?

7. Pitaću Čaveza večeras dok mi bude svirao u sklopu performansa treba li mu lova da skupljate

Viđ ti njega - tebi da svira, a mi da plaćamo, a?

8. Пошаљите мени паре, на рулету јебени 10 пут долази црвена, сад мора црно да га јебеш. Пожурите са слањем.

9. aj da ne ispadnem selja, znachi celte, ako imash illustrator ili photoshop vrlo lako. to je drevna vreshtina pixel arta, koja danas polako izumire. uzmesh rectangular grid tool u illustratoru i podesish dovoljan broj kockica za svoj crtezh tasterima desno za dodavanje i levo za smanjivanje. odaberesh live paint bucket tool i kliknesh na njega pa zatim klikom na mrezhu je pretvorish u paint grupu. onda bojish kockicu po kockicu. ako kopirash neku sliku kupish nijanse pomocu eyedroper toola i pravish swatcheve. kad zavrshish sliku, ako zhelish animaciju pravish vishe layera u razlichitim pozama praveci drugi raspored kockica, a zatim to prebacujesh u photoshop( ovo radim u cs3) i tamo pravish animaciju sklapajuci slichice podeshavajuci duzhinu frejmova... mozhe i sve u photoshopu da se uradi al ja radim ovako.... imash tutorijale na tubu pa potrazhi

10. http://medicinskeknjigesrbija.shopmania.biz/buy/dostupna-u-prodaji-najnovija-medicinska-fiziologija-arthur-c-guyton-82508

Medicinska fiziologija Arthur C.Guyton
    samo 100 jevreja
    šta je to za vas, svi po 100 kinti, a ja ću svoju desetku vama da posvetim :)

11. ako ima slike onda moze

12. Nas sto po 35 dinara da doktorčić kupi kopiranu.

13. Nas sto po 35 dinara da doktorčić kupi kopiranu

Ima u kopirnici na Slaviji za 1500 i sve nogama u guzicu. Bezmalo dođe dinar po strani.

14. Ma ima za 1800...
    al nije to to... ne bi knjiga koštala 11500 da nije vredna... :D

15. Imam ja Guytona gajbi, daću ti na proleće, ne zezam se.

16. Meni bi dobro legao jedan crni kaput, eventualno sivi. Dakle, da bih imao šanse da jebem, nominujem sebe da uđem u izbor za donaciju.