Evo ja opasno želim da se uključim u sporcki ribolov ali mi za neku startnu opremu nedostaje para pa ću i ja fino da se prijavim, realno jebo muzičare ja mogu da vas nahranim ribom ako me pogurate.
Koliko sam ponosan kad vidim kako svi mozemo da se udruzimo kad je neki plemenit cilj u pitanju, a ne samo vosovi, fudbali i ostale gluposti...svaka vam cast svima koji ucestvujete
Natnat
Koja sam naivcina. Za trenutak sam se ponadala da ste ozbiljni.
I ja sam pomislio, kada sam video prvi post.
I htedoh tada da napišem nešto u fazonu, kao kul ideja, samo biće problema oko realizacije bla bla... ali u tome je fora.
Petre, pa Obrenovac ti je dokaz da smo umeli da se organizujemo i nešto, iako malo, uradimo.
Ovo tvoje iako je sprdnja je u suštini jako dobra ideja, ali nema ovde dovoljno mozga da se to sprovede u delo. Ustvari, mozgova ima, ali su se upihtijastili malo.
Umesto da filozofirate pogledajte link na mom profilu, a posle skoknite do dizera da pogledate Škarin album.
Pitaću Čaveza večeras dok mi bude svirao u sklopu performansa treba li mu lova da skupljate, mada znajući njega verovatno će mi dati žiro račun nekog kome više treba.
Evo ja opasno želim da se uključim u sporcki ribolov ali mi za neku startnu opremu nedostaje para pa ću i ja fino da se prijavim, realno jebo muzičare ja mogu da vas nahranim ribom ako me pogurate.
које је зло овај пезос, ја сам запањен
запаљен
glasam za sebe, ako dozvolite. Pomozite studentskoj sirotinji da se ponovo vrati svojim korenima - veslanju.
Vidite, ja sam bio reprezentativac pre nego što sam došao ovde, ali sad nemam uslove. Prvu sam očistio sa 9,3 prosekom i obećavam da
bih nastavio tako.
Danju bih išao na predavanja i veslanje, a noću bih učio.
Ako kajizen plati neke majice, ja bih ga reklamirao.
Al nemojte da se ja cimam bezveze, ako ovo neće zaživeti ili se vi ukofrčite pa prestanete davati...
како те није срамота
помозимо вејврајдеру да прође у шеснестину финала турнира на вукајлији сви смо људи тешко је бити човек
Treba skupljati pare za Fejsa, da nastavi da se školuje i prestane da bude protuva.
mislim da je red da se jednom pomognu i ovi bogati pa nijesu valjda oni gubavi da ih stalno zaobilazite u ovakvim akcijama?
ево панинаро ће да прода пепељару из икс шестице да плати рајдеру промену пола
то је оно чојштво јунаштво и те муње
tebi bi vise koristilo, matori, sva je prilika da ces se kroz zivot probijati cibukanjem :)
мени је курац свеједно премали да бих се водио као мушко, него сам добар човек па мислим на друге
Koliko sam ponosan kad vidim kako svi mozemo da se udruzimo kad je neki plemenit cilj u pitanju, a ne samo vosovi, fudbali i ostale gluposti...svaka vam cast svima koji ucestvujete
I ja sam pomislio, kada sam video prvi post.
I htedoh tada da napišem nešto u fazonu, kao kul ideja, samo biće problema oko realizacije bla bla... ali u tome je fora.
U tom poganom sirotinjskom poimanju humora.
Petre, pa Obrenovac ti je dokaz da smo umeli da se organizujemo i nešto, iako malo, uradimo.
Ovo tvoje iako je sprdnja je u suštini jako dobra ideja, ali nema ovde dovoljno mozga da se to sprovede u delo. Ustvari, mozgova ima, ali su se upihtijastili malo.
Umesto da filozofirate pogledajte link na mom profilu, a posle skoknite do dizera da pogledate Škarin album.
Pitaću Čaveza večeras dok mi bude svirao u sklopu performansa treba li mu lova da skupljate, mada znajući njega verovatno će mi dati žiro račun nekog kome više treba.
Stipendirajte mene na fakzu
Chavezu da se uplate pare za onu pesmu Mala iz Kanade.
okej, za sada vodi autor: Chavez za vukinu stipendiju za mesec Novembar