Стиг'о нам ВОИВОДА!

1. http://forum.tportal.hr/showthread.php?tid=46610&page=2
    Кроати већ исписали преко 300 постова, зајебали и нас.

2. заправо нису, ова тема има 20 страница пута 20 постова по страници + на 21. страници твој пост и овај мој који управо пишем = 402
    поуу

3. Šešelj je klasičan dron. Izdronovao Hag na kub.

4. Али они су спуцали 300+ за мање од један дан. појј

5. http://www.kurir.rs/vesti/politika/jos-jedna-skandalozna-seseljeva-izjava-i-danas-sam-ponosan-sto-sam-se-radovao-ubistvu-dindica-clanak-1612763

kurir propaganda, znaci vucic prpa

inace djindjic je bio izvikana picka, tipa i kostunicu da su roknuli isti hvalospevi bi se pisali

6. ДА ПОПУШИТЕ МАЛО КУРАЦ ВОИВОДИ НАПРЕДЉАЦИИИИ! БОНД 155 ДИНАРА МОНТЕКАРЛО 170. А КОКО СУ БИЛИ ПРЕ ДОЛАСКА ВОИВОДЕ ИЗ КАЗАМАТА??? ДО ЈУЧЕ ТАЈ ИСТИ МОНТЕКАРЛО БИЈО 190. А С ПОВРАТКОМ ВОЈЕ 170. СЛУЧАЈНОС?

НЕБИХ РЕКО.

7. DOSO I JA DOSO I VOJVODA!!!

8. ZDRAVO NAM DOSLI VOJVODO I RASNI!

9. inace djindjic je bio izvikana picka, tipa i kostunicu da su roknuli isti hvalospevi bi se pisali

Ђинђић је, док је био жив, био криминалац, издајник, говно, сиса, Кинез, продав'о торбице и патике по 3 еврића и кад су га убили, човек одједном пост'о светац. К'о Тоше Проески што је био педерчић и смарач док није несрећно страдао и онда постао један од најбољих певача свих времена на овим просторима.

10. Поздрав Расни добродошао и желим ти добро здравље и брз опоравак!

11. ДА ПОПУШИТЕ МАЛО КУРАЦ ВОИВОДИ НАПРЕДЉАЦИИИИ! БОНД 155 ДИНАРА МОНТЕКАРЛО 170. А КОКО СУ БИЛИ ПРЕ ДОЛАСКА ВОИВОДЕ ИЗ КАЗАМАТА??? ДО ЈУЧЕ ТАЈ ИСТИ МОНТЕКАРЛО БИЈО 190. А С ПОВРАТКОМ ВОЈЕ 170. СЛУЧАЈНОС?

НЕБИХ РЕКО.

СТИГО ВОИВОДА, СТИГО И РАСНИ! МОДУЛАТОРИ ГА ОДБАНОВАЛИ ИАКО МОРА ДУЧИ!
    СЛУЧАЈНОС? НЕБИ РЕКО! ВОИВОДА ЈЕ ЧУДО!

12. 17:17 VOJA PIŠA PO INFORMERU LOLOLOLOLOLO

13. 8:50-9:20
    Naježio sam se. Illija Čvorović bi mu pozavideo.
    Da ne rušim sneška.
    ŽIVEO KAZAHSTAN I BRATSKI NKVD!

14. 34:30 Kakvo pišanje lolo
    EDIT I 37:24

15. Citavog sam ga odgledao!
    VOJO JE GENIJE

16. ХВАЛА ЛЕСТАТЕ ПОЖИВИЈО ТИ МЕНИ ИАКО МЕ ЗЕЗАШ ЗА ОНАЈ СЕМАФОР :(

17. СТИГО ВОЈВОДА, СТИГО И ДАНКАРА! СЛУЧАЈНОСТ? НЕБИХ РЕКО!!!