Стиг'о нам ВОИВОДА!

1. napvaviće navkomana od njega :)

2. Pošto nerealno da svi koriste riječ "prevaziđeno" pri opisivanju Šešeljeve politiki... Ono, bilo bi fino kad bi stvarno ljudi tako mislili ali nešto mi se čini da je drugačija atmosfera.

Dosta ljudi se još lože u teoriji na njegove priče velika Srbija, ruska gubernija, srpski četnici smo al za republiku, sad će mi da im jebemo majku i vratimo srpske zemlje do Visle itd. Ali niko neće da se iscima za to dalje od foruma, slavskog/kafanskog stola.
    Tako da opušteno...njegova ideologija se još gica pomalo, ali je mrtva da mrtvija ne može biti, ubila je realnost.

duvaj ga, ti sto u oblacima zivis. tocak istorije se ne okrece unatrag

Za pedeset ili sto godina kada se bude pisala istorija ovih vremena imaće po koji pasus i fusnotu, ali ništa više. Jedino trajno po čemu će možda ostati upamćen je ovo što je uradio ovima iz Haga.

Treba uživati u cirkusu koji će da nastane ako se vrati.

3. панинаро реагуј

https://www.facebook.com/NerviranjeIzdajnika/photos/a.509129189112926.133572.507486742610504/993750470650793/?type=1&theater

чека србски народ сав да се врати војислав

4. mislim da je 'privremena sloboda' značila dok ne umre, što je, jbg, uskoro. šteta za čoveka, jbg, onako na ljudskom nivou. a na ovim ostalim nivoima ću samo reći ne ložite se

5. Замисли ТВ-Дуел Шешељ вс. Пичкоусти... Јеб'о би га посред пичке уста!

Ovo bi i SPORTKLUB prenosio

6. Samo vi serite, naci ce vas Vojvoda preko ip adrese.

7. Јер квантитет производи квалитет, тако мисли сваки пропалитет.

8. A nabrisali smo se svi ova dva dana što dupliranih, sranja i kopija, to i onih koji su prosto glupi. Ne može stići sanitarna ovu produkciju...

9. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/509371/OTKRIVAMO-Kada-kako-i-pod-kojim-uslovima-se-vraca-Seselj

ali ovo:

Ministar rada Aleksandar Vulin kazao je juče da je premijer Aleksandar Vučić omogućio da Vojislav Šešelj dođe u Srbiju.

HAHAAHAAAAHAAH

10. Pa stiže li više? Ka da peglicom ide.

11. чићву психопата изјавио да му жели брз опоравак, који класицхан тролл, човек има рак тешки.

12. đe vam je šešelj daunovci xexe

13. ajd paninaro iskuliraj

14. Ne, zaista, cela Srbija, i ovi što su za njega, i ovi što su protiv njega, treba da jednostavno ćute. Da ćute i da se trude da ispadnu glupi i slabi i nemoćni i izmanipulisani i iskorišćeni što manje je moguće. Čisto ako ih je briga. Ćutite, ljudi. Sramota je sve.

15. zaključavajte ovo
    više ni da se zajebavaš ne možeš
    od učestalih potreba da se pametuje i saopšti kurac razni

16. Pa kurac, zašto je zanimljivo praviti šizenje i zajebavati se na nacionalnoj sramoti? Sećate li se devedesetih, jeste li doživeli rat devedesetih i bombardovanje kao vojni obveznici? Ko vam je bio na frontu? Odakle ste izbegli? Sećate li se bahatog Šešelja sa pištoljem? Šešelja na vlasti? Jesu vas prskali vodeni topovi i tukli pendreci i gušili suzavci? Jebo mu ja majku, meni još mozak nije izlapeo... Nek dođe, nek umre na svojoj zemlji, gotovo. Otkud potreba da se od svega toga pravi šou? Neukusno.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.