Стиг'о нам ВОИВОДА!

1. po toj logici više ni ptice ne smeju da pevaju nad Srbijom
    NiKO ALI APSOLUTNO NIKO NA POLITIČKOJ SCENI SRBIJE nije nevin u kolektivnom zločinu izvršenom nad narodom i državom

zašto bi sprdanje oko povratka v.š. bilo izuzetak od logike da nam osim zajebavanja više ništa ne ostaje

2. Pa kurac, zašto je zanimljivo praviti šizenje i zajebavati se na nacionalnoj sramoti? Sećate li se devedesetih, jeste li doživeli rat devedesetih i bombardovanje kao vojni obveznici? Ko vam je bio na frontu? Odakle ste izbegli? Sećate li se bahatog Šešelja sa pištoljem? Šešelja na vlasti? Jesu vas prskali vodeni topovi i tukli pendreci i gušili suzavci?

Ja se sjećam većine navedenog, al' mi opet dobra zajebancija ovo.
    Na isti način se i sad zajebavate s Vučićem, dok on jebe kulturice. Svako vrijeme nosi svoje jebače, a narod i dalje kapira, ali ipak namješta guzana za seks.

3. valdemar to sto ti kazes to je isto kao da sad neko krivi rasima ljajica zbog ovih poskupljenja i smanjenja penzija,jeste rasim u vladi ali zna se ko je glavni i ko upravlja.to vazi i za devedesete, jeste seselj bio u vladi ali kao da se on nesto pitao..jeste se pitao za neke sporedne stvari, skoro nebitne.pa naravno da je nosio pistolj kad je javno prozivao arkana i ko zna koje jos kriminalce.pokrao pare sigurno nije, a politicari lopovi su nas glavni problem..tako da stvarno ne znam sta ti je kriv seselj

4. na kraju krajeva
    kada je vlada zorana đinđića amnestirala kroz status svedoka saradnika čumeta (osvedočenog kriminalca) da bi se obračunala sa zemunskim klanom, šta je onda nemoralno u amnestiranju svedoka saradnika šešelja u želji da se raskninka zločinački režim vučić-nikolić
    ako neko zna sva njihova nepočinstva i ako se ikoga plaše to je onda bivši šef
    sve što nervira picoustog šizofrenika mene raduje
    jebiga!

5. jeste seselj bio u vladi ali kao da se on nesto pitao..jeste se pitao za neke sporedne stvari

sporedne? njegova ideja je bila dati obveznice umesto dečijeg dodatka...i za te obveznice može da se ume posuđe i ugalj...pa dajte deci....

6. pa jedno vreme ljudi su od cele plate mogli da kupe samo dva pakovanja grisina, tako da te serpe i ugalj nisu toliko losa stvar.ko zna zasto je to tako, mozda je to bilo najbolje resenje ili hoces da kazes kako vojvoda mrzi decu i to je uradio eto cisto iz zajebavanja.

7. MA I NE RADUJEM SE TOLIKO POVRATKU
    http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/politika-jadranka-seselj-1333711996-146600.jpg
    MENE NEĆE NI STIČI DA JEBE KOLKO ĆE DA KARA OVU DVOJICU

8. pa jedno vreme ljudi su od cele plate mogli da kupe samo dva pakovanja grisina, tako da te serpe i ugalj nisu toliko losa stvar.ko zna zasto je to tako, mozda je to bilo najbolje resenje ili hoces da kazes kako vojvoda mrzi decu i to je uradio eto cisto iz zajebavanja.

taj ugalj i šerpe su se desili godinama nakon te plate od dve marke, avram uveliko sredio dinar... narod počeo da živi... al ne i ljudi s decom.

9. tako da stvarno ne znam sta ti je kriv seselj

Ma nije kriv. Niko od tih koji su tada bili u partijama na vlasti nije kriv. Ni Sloba, ni Mira, ni Nikolić, ni Vulin, ni Šešelj, ni Vučić, ni Dačić... Niko nije kriv. Peace, čekamo tragikomičnog klovnovna vojvodu.

10. Ma duvajte ga sada... Sprdate se sa hendikepiranima, ciganima, decom, pederima, religijom pogotovo a problem je da se sprdamo sa povratkom Seselja? Prozivate i proruse i proevropljane ili kako se vec ovi drugi zovu, ima tema i za averidz srbina i za sta jedete danas koji kurac i za cime mazete kosu pa nek ima i Vojvoda temu za sve nas koji postujemo njegov lik i delo.

11. Zdrawo Waldemar, meni je neumesno kada widim kako ponekad(doduse inteligentno ali nebitno) sprdas aludirajuci na seksualnu deformisanost ili religiju pa nisam dosao da placem. Tema je odlicna i kome se ne svidja moze samo da nam popusi kuvac sto bi reko Voivoda.

12. Zdrawo Ollanik kakosi

13. ok mozda je i bio los politicar..mozda..u svakom slucaju je upecatljiva i legendarna licnost

14. Covek (je) ima/o san.

15. Ni Sloba, ni Mira, ni Nikolić, ni Vulin, ni Šešelj, ni Vučić, ni Dačić...

takav čovek a demokrata
    greota
    što ne pomenu ni jedno žuto govno

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.