Pogodi ko sam 5

1. Ko ne ispuni šta je rekao, goreće samo tako. Inače ni ja nisam ovde večeras, ali čisto da pripretim. Još mi je tu Zebra, pa vi vidite.

2. :D
    Ja u fazonu kao cekajte me .... dosla pre sviju..
    pu jebem vas bangave kad imate zivote :)))))

3. E, na točak ćemo Maru da stavimo.
    Ona je i od točka jača.
    Napraviće od njega kikiriki, za društvo iz kraja.

4. meni ne ide ova tema ovde :(

5. I meni je šit.
    Tamo je bilo preglednije.
    Ovde moram da tažim temu:(

Zeko, evo nas na tvom terenu, crkla dabogda:)))

6. šta je bre bilo, šta vas muči

7. kako ste bre smešne! pa štaa ima da je tražite, idete samo na aktivne teme i ona je uvek ili na prvoj ili drugoj strane! nije valjda daa vi otvarate podforum i tako je traite? kuku, sa kim se ja družim:)))

8. hahahahhahahaha
    de didem? ne razumem :)

9. ma vi ste bre plavuše, ne vredi sa vama:)

10. ja nisam plavusa ja sam braonka...tamno braonka..ckrni ofucani zekonjo :)

11. More Zeko, jebo te ja u levo uvo.
    Jano, de didem da nadjem taj aktivan podforum?
    U kurac ovaj sajberski, nepismeni didem ja.

12. dobro je sad je tema ovde...lakse mi je
    :)

13. Ni ovde mi nije lepo, al aj.

14. hahah, ovo je još bolje, zezanje, pa super, vas ionako niko i ne shvata za ozbiljno:))

15. Zezanje maj es. Kako da javim ljudima, Marama de smo sad?
    One će da vide pvt, ko što ću ja dobro i izdžljivo muško spolovilo.

16. joj, jel se vi zajebavate?
    čuj kako će da javi, hahahaha

17. hahahhahhahhhhhahhahahah
    nemam komentar hahahhaha

18. Molim komentar od Jane!!!!
    Ima da ga imaš.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.