Prijava

Ванземаљци су уствари људи, али из будућности, процењује се да они живе тренутно 500. веку. Наиме, постоје више сведочења да су они дошли на нашу планету, људи који су их видели имају различита виђења тих "створења" зато што они живе на различитим планетама, као данас људи живе у различитим државама, неки су сведочили да то нису човеколика створења, ал' то је потпуно логично, јер ни људи нису прво слали људе на месец, већ псе, мајмуне, зависи ко је шта имао.
Владе крију њихово постојање, због тога што су они припадници људске врсте, и долазе из будућности, због тога имају толико напреду технологију, и док не сазнају због чека се они враћају у прошлост и долазе код нас никад неће рећи обичним људима, а и да сазнају што се враћају у прошлост, сигурно нам ни тад не би рекли.
"Ванземаљци" су већ увелико изменили наше човечанство, углавном сва светска чуда су њихових руку дело, многи древни народи своју причу о постанку земље почињу тако што су са неба у великом јајету слетели "богови" који су их научили да лове, да узгајају биљке, да граде куће, итд. Постоје више историјских истраживања која ово потврђују, чак неки народи и дан данас верују у те "богове" са друге планете.
Ови "докази" су прикупљани више година, из разних есеја, дневника, научних истраживања, тајних списа Влада, итд.
Ја сам успео да дођем до тих информација од једног пријатеља, који се већ годинама бави тиме, наиме он је све скупљао, а ја пошто кад мало боље размислим проналазим и неке трачке истине у томе желим да поделим са вама и чујем ваше мишљење о овој теорији.

Ванземаљци су заправо људи, већ и за будућност, процењује се да су они тренутно живе 500. века. У ствари, постоји више доказа да су они дошли у нашу планету, људи који су их видели имају различите погледе ових "створења", јер они живе на различитим планетама, као данас људи живе у различитим државама, неки имају посведочио да није био мужеван створења, али је потпуно логично, јер људи су први шаљу људе на Месец, али псе, мајмуне, у зависности од тога ко је имао шта.
Влада крију своју егзистенцију, јер су припадници људске врсте, а они долазе из будућности, јер имају толико технологију ће напредак, а док не сазнате због чега се враћају у прошлост и долазе код нас никада неће кажу да обичним људима, и да знају шта се враћа у прошлост, ми то свакако није, онда не бих рекао.
"Ванземаљци" су већ промениле нашу хуманост, скоро сви светски цуда су дело руку њихових, многи древни народи његова прича о пореклу земље почевши са неба у великом јајету слетео "богови" који су научили да воле , да расте биљке за изградњу куће, и тако даље. Постоји неколико историјских студија које данас потврђују ово, чак и неке народе верују у ове "богови" са друге планете.
Ови "докази" су прикупљени током година, од разних есеја, дневнике, научна истраживања, Влада тајних досијеа, и тако даље.
Успео сам да ове информације од пријатеља, који већ годинама бави који, у ствари он је сав прикупљени, а пошто сам дошао да мислим о проналажењу неке назнаке истине у оно што желим да поделим са вама и чујем ваше мишљење на овој теорији.

Волео бих то није истинита прича
схут ме данима од гњида нит оца је напустио, он је дао стомачни вирус, шта, попијте мало пробиотика и јогурта, кафу, са или без цигаре, кувајте мало, испада све осим стопе, а кунем Пушник пушач запатио шипови, а постоје и генетика, тако да не знам шта је већи проблем. Сада, сваки летњи распуст, па негде у јулу, УПЕК сунце, дошла сам до кумова од гостију је било око два сата, а пре тога попио штеку јогурта тог биланса, па је бицикл на кумова (једно место у околини Кнић у питању, ако неко препозна ко му је нема да се шири, прича је сасвим познат)
Само преселио, пију кафу, ја сам у столици, моја кумица сече неке колаче у кухињи, па разговарају са њом по рамену, не знам који дохватисмо док сам окренуо горњи део јој јој нешто да кажем, када ми закркори нешто у мом стомаку, нит то звук прде, али није режати црево, али за мене нешто топло и удобно у дупе. Ја снађем тамо, није било ништа, нико није обраћао пажњу када је хладно краставац чекај мало док ја одем до вечери, али не онај у приземљу која је била у функцији, било је заузет, али не на спрат где је објављен вода, сад бројим можда постоји мало љући прдеж када имате хемороиде оца овде и продужено дејство као тропских врућина, спустите панталоне када имате нешто и да видим шта црни фарт, шта цецена тулумба у доњем вешу, мирише као војска, ја сам запањен, а у панелу има тоалет папира нит имам марамице али ја изручити што шљас срање у ВЦ и пуштао воду, пенис, ни воду. но кашике одбацити гаће, а да не би бацили свуда али сам шта хоћу, опет, шта срање из руке и његов доњи веш детаљно брисања шољу, стоји тако када сиромашни, где ће са комадом срања, ту јепрозор већи, ставити да баци, ИИ ће не, она се не усуђује, међутим морам да мислим о томе, срање је биолошка супстанца, распадају и да ће се споји са природом, видим да сам у праву ионако фист крозпрозор, бришући његова рука гаће и истрчао на доњем ноћи да опере (то је већи Рисер, исти онај који са другом прозору у истом месту), као што сам је носио око три четвртине џеповке, и наћи стара марамица, али ко ће ме јебати тужан и торба из продавнице, опрати руке, перите панталоне мало шампона, шта га је, баци их у кесу, протера ваздух и запечати нерешен резултат, али у мом џепу, дајемјеботе. док све ово дешава у око три или четири минута.
Опрала је, у реду, васпитана, излази из веће када прозор чује хук Милутинац, јебем ти мајку у пицк ЈА !!! Ја сам у дневној соби, рекао је кума ти Дере неко (Милутинац је мој кум), каже кум ко шта где, исти је сада виче на трему, каже кум комшији тако и тако, и нисам знао да они су последњи део куће у којој су већи у потпуности уклапа у оквиру граница двориште са тим суседом, кум свега да буде са њим тужи преко десет година, он тврди да је добио пола метра, не причају , крв и нож у завади, а дијагонала прозор у већи (о томе како сам бацио срање) постави сто са кишобран седење
завијају, изласци кум, његов син и ја на трему, отвори улазна врата и трема да комшијама, тако запенио крике из мозга, се загрева (пичка, не да се бори), само један викао мрежа ЦХОЦОЛАТЕ, ЧОКОЛАДА ЕВО ЕВО карамел са кратким панталонама нам окрећу своје дупе и трљати тамо, ми стојимо шокирани болести срца Кум, а то отац који срање на трему, сероња који ђувечара Јеботе, пукне када пољубац, ништа испоставило, не делује да је био инспирисан кумом (син год-) отац га туче, али да није кум да позове полицију, ово каже ја ћу да позовем полицију, на крају заиста дошао у полицију, ово серем да им покаже на столу и да га неко обрисао. Ја све време када је рак црвена, само чека да скине негде и онда сам отишао
на њему и око, само да будала Зинат након отварања јаме предвече када подлади али брзо заустављен, а смрде

komsija moji koji je sad vec zasao u godine, koji je 70tih bio ajde da kazem sa one druge strane zakona, dosta vremena je provodio u italiji i dogurao je do vrha podzemlja tamo, on ima niklovane drske od pistolja 2 na kojima je urezana u metal obris glave od vanzemaljaca...

Кретен, мајка оштећене, ако си рекао нешто ми се да је једна ствар, а једна ствар је истинита. Шта си ти? Бог, па кад кажете праве речи? Ти чиста маца-нога 20 фунти које сам сломио зубе као што сам сада урадио много таквих људи као ти. Хвалисање о људима које називају бицепса, да знаш. И да је Шешељ молим вас немојте јести говна или за Деретића јебао и Тадић и Чеда да је јебати пчко Масонски продато.
Сунт, као за тебе, често се питам како је могуће да увек лети после овог идиота да брани јер расправа не може учинити изгарара. Шта кажеш да сам геј је једино могуће путем интернета за живе пребројаних палих зуба сломљених прстију. Ти ћеш да ме лажеш да сам био поремећен Патриота сисо мала деца? Па ви сте бубашваба Бог сломио и ризично. Дај ако сте храбри да кажу где се налазите тако да можете наћи објасним неке ствари ???

Čekaj ovo me zanima, vrh podzemlja je u stvari dno podzemlja, ili kako?

То се догодило пре две године и потпуно сам заборавио на то ради, али сада сам прочитао неке од ваших анегдота тако се сећам. У сваком случају, када живим цимера и отишао сам у кош, смрдљиви свињу је као најгори, ми можда окупао 3-4 дана јер смо хард пенис, није ишао на факултет, његова девојка је на ван града за десетак дана, а ја сам био стрејт као и обично, тако да нема потребе за плакњавањем. Вратили су се у мени у кошарци, а наравно одмах смо отишли на пливање, али док смо знојави, смрдљиви гледао неку шпанску Спортклуб, чекајући цимером мало опустити на месту одржавања, тако да смо били узбуђени, јесмо ни приметити тај мирис попут Панчева. У том тренутку ме на ненормално прикењало, ја идем олакшами клон је срање што ја не радим класичну хард срања која тек долазе из рупе бриснеш задњица чак два или три пута у дупе и то је сијало, Ви не морате чак ни да оперем посао. На путу је изашла мекану најгори говно делове које Таман кад помислите усрао свега, идите на обришеш дупе, а опет отишао до њега, и тако 2-3 пута. Топљења је убијен од стране Бога. Сједио сам за 5 минута у тоалету и планирано ја да не жури, јер сам мислио да ћу ширити од најмање 20 минута, ако срање наставља да пада са истим интензитетом као и раније. У овом тренутку улази цимера у купатилу и виче на мене, на онај смрад журби, сува МИ СЕ, не два, СЕ је срање материна, добити НА шоље. Био сам веома узнемирен да ја не волим када неко прекрши док кењам, срање, јер мислим неку врсту ритуала, али ја видим мученика, уцрвенео као Гианни, заузимају више Велики куп половина срање, нисам ни брисати дупе, али сам мислио да га сачекам испред купатилу док завршио прљавштину, а онда се врати у великом рупи остатак. Он је такође седео у купу десетак минута, а ја не могу чекати као у ходнику испред купатила са само рупа задњице, почео да охладите, и осетио сам да сам хладан као ја тхроббед овде. Не желим да уђе у собу и гледамо ТВ семестру, смрдљива соба ће бити тачна. И он завршава у прашини, а ролна папира оставио само четири од малих делова, и рекао сам му да не бацају када обрисао дупе у Купу, али га треба ставити на плочицама, и Морао сам да обришеш дупе на оно што је страно чисти. Пајван је из купатила, брзо сам журе у купатило, урађено са говнима и обришеш дупе на папиру је користио, са само једним противничку страну, сећам се да сам просуо руке свом срања, заклео сам муцела породица из купатила, и он се смејао из собе када Гаргамел. Ја имам своје храбрости, ја бацим све да усране папирне чаше у једном региону, схиттиест саве, иди у своју собу и ставио своје срање размаза на постељини лепим. Ја плачем кад мало боље размислим, три дана својој соби смрдели као фузија његовог и мог срања.

Radjarde, jel i tvoj tagalog?

счушај небитно ... па сад сам толерисати присуство на сајту и вашим покушајима да се смањи препаметан за то ... сада желим да станем на крај.
Одјеби над пакао не качи са било којим другим вукајлијашу и кување се свађу као да сте жена Ја сам у могућности да те ударити у пичку и песнајама да искрвари до бола, разумеш?

edit: običan engleski

a bolja je fora sa tagalogom lololo

hahahah, samo još da se ubaci kepčn POMAŽE BOG DOMAĆINE

hahahahahahaha daj bre briši to, popićeš ban