Prijava

Фендере, да ли схваташ да ти ванземаљци, како их називамо данас долазе из веома далеке будућности, и просто је не могуће да изазову пометњу у било чему што би угрозило универзум, то знају и због тога се враћају толико у прошлост, јер да се враћају у тако кратку прошлост као што ти кажеш, стварно би дошло до тог неког цепања простора и времена, то није могуће, али враћање у велику прошлост је могуће. Иначе путовање кроз време није онемогућено ни једним законом физике, тако да то треба знати, и да је оно теоретски могуће, а потпуно сам сигуран да за неколико деценија, векова, итд, да ће бити могуће као данас одлазак у свемир, јер ће бити и тад не могуће за обичне становнике. Због тога сматрам да су ванземаљци људи из будућности, јер што би ванземаљци дошли овде и правили стоунхенџ, пирамиде, и учили људе како да лове, праве куће, итд, верујем да се они враћају у прошлост како би повећали своја сазнања у њиховој садашњости, јер ако човек у далекој прошлости, веома брзо научи да лови, да преживљава, да гради изваредне грађевине, онда ће и тај човек у садашњости да има неке боље способности, јер човек данашњи човек је много паметнији од оног човека који је открио ватру, ако капираш шта хоћу да кажем.

улогово сам се преко овог дуплог само да ти напишем да не сереш више магарчино блам ме целе ове теме колико глупости лупате сад нека банују

јер да се враћају у тако кратку прошлост као што ти кажеш, стварно би дошло до тог неког цепања простора и времена, то није могуће, али враћање у велику прошлост је могуће

Прошлост је прошлост. Да ли је то тренутак који се збио пре 5 минута или 5 милијарди година, исто је. Ванземаљци су наши савременици, физички слични људима, који имају сaзнaња и напредне технологије за које наша цивилизација није зрела да их користи. Они путују кроз време, јер су црвоточине начин да се време заустави, али не и да се враћа у прошлост. Путовање из кроз црвоточину је путовање садашњост-будућност-садашњост.

Када се ваше мишљење коси са нечијим, ви се потежете на тучу? Види се да сте у кафани били само преко дана, и то у овим урбаним београдским. Желим вам да посетите неку сеоску праву кафану, и да се тамо тако курчите.

Predlažem ti da umreš.

aj predlozi nam neke kafane kadsi boem

Прошлост је прошлост. Да ли је то тренутак који се збио пре 5 минута или 5 милијарди година, исто је. Ванземаљци су наши савременици, физички слични људима, који имају сaзнaња и нарпедне технологије за које наша цивилизација није зрела да их користи. Они путују кроз време, јер су црвоточине начин да се време заустави, али не и да се враћа у прошлост. Путовање из кроз црвоточину је путовање садашњост-будућност-садашњост.

Видећемо ко је у праву, ако икад објаве шта је онај ванземаљац што је пао у Новом Мексику ако се не варам.

Predlažem ti da umreš.

Бушидо, ајде Псето и Јебач кад ме увреде, и да се увредим некако, ал' Бушидо, то је као кад би ми девојка коју сам јебао и оставио рекла да имам мали туки.

Slažem se sa čuletom.Srbi su još pre nekoliko miliona godina izmislili mašinu za putovanje kroz vreme i masovno se preselili u budućnost.Nuspojava je međutim da su propustili nekoliko miliona godina evolucije i ostali zaostali.Kako drugačije objasniti da im je ovo neki kurac u državi
http://www.kurir.rs/vesti/politika/vulin-vucic-se-ne-svida-mnogima-na-zapadu-jer-iznosi-svoje-stavove-clanak-1623440

Хахахахаха, Душане, зајебао си и моје теорије о путовању кроз време.