"Informacija za sve trendsetere i one koji se tako osećaju: metroseksualci više nisu u modi, odnedavno su ih potisnuli lumberseksualci ili 'urbane drvoseče' čiji su zaštitni znak brada od nekoliko dana, zalizana kosa, čizme ili cipele marke Timberland, ranac i obavezna karirana košulja, po mogućnosti od nešto grubljeg materijala poput flanela."
Шта је ово? 'Оће да урабанизују прелџије! То код нас не мож' да буде!
joj, tugo.
ajd trend i može da prođe nekako, al to što sad svaki drugi "muškarac" pušta jebenu bradu i misli da je privlačan, e to je već problem. + 80% njih izgleda tužno očajno.
nemojte gajiti brade ako vam ne stoje, tako vam bogova.
ako niste sigurni, šibnite mi sliku u pvt, pa ću procijeniti.
ја сам гајио браду скоро пола године (мислим да је фалило пет-шест дана до јубилеја кад сам је фикнуо зато што сам је сјебо машиницом), пустио јер ме бивша терала али сам изгледо ко курац са необријаним јајима због слабијих бркова, поготово што сам био ћелав
:O Kaunt trajno banovan, i nece se moci odbanovati dok ne postane mod!!!
Evo, anonimizovao sam je.
Saće Prov da te napuši, ne vide mu se D&G cvidže.
To sto si mu istako obrvu u prvi plan samo jos jasnije objasnjava o kome se radi!
inače tema je totalno nepotrebna jer već ima jedna http://vukajlija.com/forum/teme/59555-stil
Још кад видим паперјасте покушаје пуштања фацијалних длака јер је то у тренду, дође ми да им зовем ЈНА официра
Шта је ово? 'Оће да урабанизују прелџије! То код нас не мож' да буде!
joj, tugo.
ajd trend i može da prođe nekako, al to što sad svaki drugi "muškarac" pušta jebenu bradu i misli da je privlačan, e to je već problem. + 80% njih izgleda tužno očajno.
nemojte gajiti brade ako vam ne stoje, tako vam bogova.
ako niste sigurni, šibnite mi sliku u pvt, pa ću procijeniti.
PVT.
jebote, ladno se prepoznajem u ovom opisu, hipster lamberseksualac, vreme je za glatko izbrijavanje...
Видра је љубоморна јер нема браду и не може да буде лумберсексигеј
ŽENSKI LUMBERSEKSUALAC
http://www.sportske.net/text_images/201405/koncita-600-20140513022505.jpg
то ти мислиш
ја сам гајио браду скоро пола године (мислим да је фалило пет-шест дана до јубилеја кад сам је фикнуо зато што сам је сјебо машиницом), пустио јер ме бивша терала али сам изгледо ко курац са необријаним јајима због слабијих бркова, поготово што сам био ћелав
недостаје ми много брада иако је била лоша јако
Ja sam nekad furao dugu kosu i onu pičku od brade (samo oko usana), ali sam se pišmanio od toga jer su mi zapinjali rezanci na brkove
Jebač ti si bio vehabija brt. Ko onaj što je sautomatom šetao po Sarajevu. Isti.
eto, marko je na vrijeme skontao.
enemi, otkud ti znaš da ne mogu da gajim bradu?
Моја грешка, помислио сам да си женско због надимка, сорри брте
paninari su preteče lamberseksualaca, tako da, ono...
bič, pliz
nemoj da se ponovi.