mene pseto ostavio kod rode tamo na bežaniji, rek'o ajd tamo ću stoji mi 74, taman će doći prvi jutarnji, izlazim iz auto, guram dva, pa tri prsta u usta malo da se povratim, ma kaki, vadim cigaru, presedne mi, sretnem neku ženu na stanici sere mi da je hladna klupica na stanici rascvetaće ti se guza, uđem u neku seamdesetpeticu, izlećem napolje kod studencke da povraćam, ispovratim se ljubazno i pravac na početnu 16, trčim jebeno da je stignem, letim koliko sam lagan, ulazim unutra i posle ponovo izlećem negde kod siva čini mi se, opet povraćam ljuto, ulazim u 77, silazim kod zelenog jelte i tu blejim jebenih pola sata čekajući 16 neke ogavne gotičarke me ajboluju meni muka opet, dođe krvava 16 i unutra zaspim i lik me budi prokletinja kaže nekim imbecil daun glasom, slavko štimac iz andergraunda glasom u stvari: nemoj da spavaš, ja sam tako jednom zasp'o i probudio se bez cigara, bez ičega... pa me pipka nešto i kaže čuvaj se lololo rek'o jebo ludaka i eto, tako baš finoljuto sam se vratio gajbici :#
си се вратијо
јесам
Iskuliraj debeli niko te nije čekao znali smo da ne dolaziš i da si pička.
peglu prekljuto od piva bacio sam gajbi dosao kada sam...i od ps-ove voznje xd
SLOBO ŠEŠELJU!
http://m.youtube.com/watch?v=hNQSuaB9rag
Pseto uplata ti je stigla. Jesi sredio reakciju?
popio ti je on te pare
Jesam li se prva probudila?
Auuu, kolko slika...
nisi bakice
jedem rasol već 2 sata i 47 minuta
I nama koji nismo bili na okupljanju bilo je super, organizovali smo malo takmičenje koje ćemo opet organizovati 31. Decembra.
Meni malo nije bilo dobro od rakije i ljutog duvana, a još i pivo...
Pa brate, ti samo onaj drveni krst iz flaše nisi probao :)
mene pseto ostavio kod rode tamo na bežaniji, rek'o ajd tamo ću stoji mi 74, taman će doći prvi jutarnji, izlazim iz auto, guram dva, pa tri prsta u usta malo da se povratim, ma kaki, vadim cigaru, presedne mi, sretnem neku ženu na stanici sere mi da je hladna klupica na stanici rascvetaće ti se guza, uđem u neku seamdesetpeticu, izlećem napolje kod studencke da povraćam, ispovratim se ljubazno i pravac na početnu 16, trčim jebeno da je stignem, letim koliko sam lagan, ulazim unutra i posle ponovo izlećem negde kod siva čini mi se, opet povraćam ljuto, ulazim u 77, silazim kod zelenog jelte i tu blejim jebenih pola sata čekajući 16 neke ogavne gotičarke me ajboluju meni muka opet, dođe krvava 16 i unutra zaspim i lik me budi prokletinja kaže nekim imbecil daun glasom, slavko štimac iz andergraunda glasom u stvari: nemoj da spavaš, ja sam tako jednom zasp'o i probudio se bez cigara, bez ičega... pa me pipka nešto i kaže čuvaj se lololo rek'o jebo ludaka i eto, tako baš finoljuto sam se vratio gajbici :#
Om, Šomi kraće putovao do Leskovca.
U Leskovac nema kradenje
Ja da pozdravim Bohora, dobar je lik.
I da se izjadam što sam zaboravio da ga pitam da mi pokaže ikonu.
Šteta što nisam mogao duže da ostanem, ima nešto već dogovoreno, banuh samo da vas ispoštujem :D
Pa peder si jbg, bio si 13 minuta.
Ombretu sam obećao da ću da pokažem i kurac, zaboravio.
to ti pričam
moram pohvaliti bohitja i shomitja da su vrlo lepa i vaspitana deca, bohor slabije malo od šomija naravno