OKUPLJANJE VUKAJLIJAŠA - BEOGRAD, subota, 13.12.2014. Pub "Kornjača"

  1. ali kako god jako ljubazan

  2. Hvala brt, znači mi podrška jbg
    To znači da neću umreti od usamljenosti.

  3. Puno ljubavi je u ovoj temi, želim vam bogougodne praznike i mir vaskoliki u srcetu.

  4. Zaboravio sam da kupim vodu pre nego što sam kročio u ono sranje od autobusa, usta su mi se toliko osusila, da nisam mogao da ih otvorim obično, nego sam morao da ih navlazim suzama koje su krenule da mi teku od hladnoće jebene, jer je grejanje proradilo tek u Jagodini... Pišem utiske malo kasnije, fino je bilo skroz :d

  5. Ovo Valdemarovi prstići?

  6. Svi ruzni osim moderatora, rejvenke i valdemara.

  7. Ajde rakije da pijemo sta ste picke

  8. 1. Pseto, ti se oporavljaj i budi bolestan, kao i svaki pravi povrijeđeni čojek. Kakva rakija, sok od jabuke i papaje još 2 mjeseca.
    2. Nato, ti, Aga, Džoni, svi bili!? Rasipnici jedni, poroci će vas dotući; a ko je za to vrijeme moderiso ovdjekarce i kuću čuvo?

  9. Platili smi nekim ugovorcima, a Bruce je komandovao.

  10. Ovo Valdemarovi prstići?

    Nemoguće, ja imam crno pod noktima od poljskih radova. Ovo je Rejven, verovatno.
    Laže Nat, moderisali su sa telefona, na licu mesta.

  11. eh, nekome sam ukrao crno plavi ljačitj

  12. Evo povratih se napokon, pa da napišem i ja neku reč. Fina ekipica bila je, drago mi je što sam vas upoznao, pogotovo moje četere. Olić, ombrić, bohić, kboić, psić, lemajić, držao bih vas 12332 gajbi. Olanik klasičan brat, šetamo nešto i ja ga pitam "tebra gde je ovde onaj konj poznati, najpoznatiji konj u Bgu?" a on će " a ne znam ti ja to brate, ja sam sa Bežanije, znam samo taj deo u Bgu" lolo...Ombrić najmekanija glavica, mazio bih ga danonoćno. I medatori su ipak ljudi, iako ovako preko ekrana ponekad deluju kao nadrndane glavudže. Natnat i Agilni skroz na mestu, mada sam Natu otprilike tako i zamišljao, dok sam za Agilnog mislio da je neka blaža verzija goluma iz Gospodara prstenova, ali nije. Zanimljiv lik i popio bih pivčugu sa njim uvek, iako je izparodirao najbolju definiciju na sajtu lolo.. Mesalina mi je oduvek bila Dejan Cukić fazon, ali me i ona prijatno iznenadila, ok je devojka. Najprijatnije iznenadjenje od modova mi je Džoni. Iako sam par puta zbog njegovih provokacija na ciganskim temama dobio želju da odem u Bg da ga prebijem, lik je stvarno pregotivan lik, kontam da bih mogao sa njim da blejim uvek. Glavni gromada, pravi bećar domaćinski, ljudina. Blejkara brat, izgleda premekano za nekog ko puca onolike pare na kladži, nekako mi je nezamislivo da njega vidim kako ulazi u kladionicu i kaže e mala, stavi mi 5 soma na Livorno iz iksa. Rejvenka lepša uživo nego na slikama, reme došao na kratko, mada kontam da njega i nije bilo, već da nas samo istrolovao lolo, david, fejzara i tomdril ok momci, valdemar i zoki takodje. Eto jbg, valjda sam sve spomenuo, drago mi je što sam vas upoznao, vredelo je, iako su mi zakržljali prsti od 'ladnoće.

  13. Ko zna šta vam je Bruce radio iza leđa :-)

    Laže Nat, moderisali su sa telefona, na licu mesta.

    Valdemare, hvala,jedini si iskren, znao sam da nas nadziru i dok piju!

  14. hahahahha somi, mekaniji ti je post od onog tuferovog.
    Ajde bez uvijanja reci ko ti se zgadio.

  15. Hahah a jesam realno istuferisao :d

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.