Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ima da gulim do jula..c c c :)))
Pu,pu,daleko bilo,nemoj da slutiš!!Onda sam i ja nagraisala !:))
inače,što se tvog rođosa tiče,Ti si mi mlađa seka....:)))
ma ne pitaj me...a deca kad polude u maju:)
Jesam li?E,onda mi se ispunjava želja da imam starijeg bracu :))
A deca pošašave taman onoliko koliko i profe-tante za mante :))Kaži,zar i tebe ne 'vata da pobegneš umesto da giljaš u školi ? :)
da...par godina...:))lepo ja nemam sestru,imam brata,tu kao ti:)))
ne..ja od skora giljam....inače sam maš.inž......pa vidiš de sam...završio sam skoro pedagogiju....i dosta..me cene direktori..u obe šk.:)))
Pa,lepo!Meni je matematika oduvek bila bauk! 'Di si bio kad sam crkavala od straha pred pismeni iz matiša..a završila matematičku gimnaziju.:))Paradoks :))Posle toga,studije za svoju dušu :))
...ja držim TO..meni je super..,a bila si mi u komšiluku..ja Teslu...:)))
E,ja nisam iz tvog grada,ali,mat'ka je univerzalni bauk :)))
ma oladili su me max..na mašinsvu....,noćna mora:)))
Verujem :)moja cimerka je to studirala ili TMF-ne sećam se više-bila je ko zombi,čak je i buncala neke formule :))))
mat. i mehanika..su da buncaš ..c.c..,ma ja nikome ne preporučujem studije,brate friz.salon ili kafić i terajjjjjjjjj:)))
Tako je!!Sve,sve,ali zanat!
Braco,idem opet da hasam,jedem ko beba-na svaka 3 sata!Kako ću na poslu-ne znam :)))
ha ha na odmoru, sa decom.....!!:)))
NEMA DALJE!!
http://www.b92.net/news/pics/2006/10/462410204454251031f55d124166783_orig.jpg
Где си ђаволе? :)))
e, salim se ja... nemoj sta da pomislis :)
drag si mi jos uvijek :)
A što i ne bih bio? :)))
pa imas i pravo ;)
evo me, i ja nisam đavo, ja sam ako nisi obavešten deda mraz:))
Nijesam ništa zgrešio, koliko se sećam? :)