Ko poslednji pobednik 13

1. pazi kumo,opet na bananu...u kosi...ha...:)))

2. bane mogao bi ti da dremnes malo aaaaa??

3. pa sad,nešto nemogu da se okrenem...:)))

4. Ja samo da vas pozdravim, i da budem malo mirođija.

5. e ja odo kuckamo se posle a vi uzivajte kad vam je bog dao...:)))

6. GDE SI KRALJU...mislim džungle...,svaka čast,kakva mirođija:)))

ćaooooooooooo mona....:)))

7. znam,pa ja sam glasao,za tebe,31.vog,i pratio glasanje..ma muvatori..c c c:)

8. Bane nisi me razumeo. Hteo sam da kažem kako se u neku ruku slažem sa onim što je Ming napisao u komentaru na kraju glasanja. Statistika Black-hole - a, je zaista impresivna. Ja inače nikada ne glasam na tim raznoraznim izborima, jer ne znam na primer kako da odaberem samo 3 autora, u ovom slučaju za zvezdu sajta. A najteže bi mi bilo da odaberem samo 3 dame za naj-ribu sajta ili kako je već nazvan izbor.
    EDIT:Našao sam - Naj Cupika na sajtu

9. pa glupost je to ZVEZDA SAJTA...trebalo je da bude za kralja i kraljcu,ili već nekako ,ali jedno muško i jedno žensko..ovako...a i istina je da je par ljudi odlučilo a ovde ima.....ja glasam za one koje viđam ovuda po forumu,pa kad i ne igram,čitam šta pišu,ili okrenem čet..mada tamo ne učestvujem...jer mi je muka..ponekad...ha ha..!!!:)))

10. Ccc, ti mladi naraštaji!

11. i ja kažem...ta deca ccc::)))

12. uči se dijete životu..:-)

13. da da...od počeka..da zna skim ima posla:)))

14. Dože, to su ti plodovi dosadašnje slave... i posle kažu lako je biti slavan, lako je kurac :)))

15. A ja se čudim što mi svako malo kažu:"Nije tebi lako." :-))))))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.