Ko poslednji pobednik 13

1. pazi kumo,opet na bananu...u kosi...ha...:)))

2. bane mogao bi ti da dremnes malo aaaaa??

3. pa sad,nešto nemogu da se okrenem...:)))

4. Ja samo da vas pozdravim, i da budem malo mirođija.

5. e ja odo kuckamo se posle a vi uzivajte kad vam je bog dao...:)))

6. GDE SI KRALJU...mislim džungle...,svaka čast,kakva mirođija:)))

ćaooooooooooo mona....:)))

7. znam,pa ja sam glasao,za tebe,31.vog,i pratio glasanje..ma muvatori..c c c:)

8. Bane nisi me razumeo. Hteo sam da kažem kako se u neku ruku slažem sa onim što je Ming napisao u komentaru na kraju glasanja. Statistika Black-hole - a, je zaista impresivna. Ja inače nikada ne glasam na tim raznoraznim izborima, jer ne znam na primer kako da odaberem samo 3 autora, u ovom slučaju za zvezdu sajta. A najteže bi mi bilo da odaberem samo 3 dame za naj-ribu sajta ili kako je već nazvan izbor.
    EDIT:Našao sam - Naj Cupika na sajtu

9. pa glupost je to ZVEZDA SAJTA...trebalo je da bude za kralja i kraljcu,ili već nekako ,ali jedno muško i jedno žensko..ovako...a i istina je da je par ljudi odlučilo a ovde ima.....ja glasam za one koje viđam ovuda po forumu,pa kad i ne igram,čitam šta pišu,ili okrenem čet..mada tamo ne učestvujem...jer mi je muka..ponekad...ha ha..!!!:)))

10. Ccc, ti mladi naraštaji!

11. i ja kažem...ta deca ccc::)))

12. uči se dijete životu..:-)

13. da da...od počeka..da zna skim ima posla:)))

14. Dože, to su ti plodovi dosadašnje slave... i posle kažu lako je biti slavan, lako je kurac :)))

15. A ja se čudim što mi svako malo kažu:"Nije tebi lako." :-))))))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.