Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
pozdrav
Ajd,bato,pa pazi šta radiš :)))
što..šta bi seko..aa hjuston rikno..cccc!:))))
...ostao je samo pepeo i dim...
de, de... nije bas tako :)
ima i zivih ljudi
последњи :)))
Mhm. ;)
Како ми се не да да се пришуњам :)
al za malo:)))
De ste bre, devojke? :)))
Ova devojka ide da zalegne i odgleda "Ko to tamo peva". ;)
evo nas skupljamo se sa svih strana,nesto smo se rastrkale:))
gde si ti pedja the boy:)))
EK, peva PSV pod prozorom serenadu :)))
eve me monaliza, došao sa nekog sporta, pa da uzmem noćnu dozu :)
i ja sam tu :)
Cao merciiiiiiiiiiiiiiiii :)
Auuuu, Predraže, zar nisi malo mator za serenade? ;))
aha....>:(
Pa nisam ja rekao da ja pevam, nego si pitala ko to tamo peva, pa rekoh da nije PSV :)))
Nisam ni mislila da ti pevaš, već da PSV peva tebi. ;))
a mozes i ti da otpevas nesto:))