Ko poslednji pobednik 13

1. Čestitam Zeki!!!!Plavuše rules!!!!Alal vera,Zeko!!! :)))))

(Spisak sa željama ti dostavljam kasnije :)))

2. e ćao seka Gogo,evo jedna lepa pesma:)))))))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=YaZLeiXMK_0

3. Eeeee,bata Bane,pa ti si tu uvek da od svake zgode napraviš slavlje!!Redak talenat,moram da priznam!! :)))Al' i sestra ti takva,pa da se ne čudimo mnogo :))

A sad moram na redukovanu hranu-nema više klopanja!Mogu samo da slušam o kolačićima-i ništa više ! :))))))

4. ...e Gogo..retko ko to ceni!!..:)))

5. Al' još nas ima :))))Makar i u sajber-spejsu :))))

6. Jok,bato-meni je Kijanu Rivs :)))

7. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!Pogled ispod trepavicaaaa..TRAS!(Pala u nesves')

Znala sam da će bata da ga doćera da ga seka vidi :))))

8. navatao se u klopku ( a u klopci-seka Goga-)...:))))))))))))))

9. Hehehe,još kad bi taj Rivs znao kak'a sam bila lepa na rođendanu juče,kod drugarke...poteg'o bi iz Holivuda peške!! :))))

A nije mi omiljeni glumac,nego je nekako,ko kuca-ne mož' da mu odoliš:))))

10. pa nakači sliku...možda se učlani na FORUM...ha ha da igramo KALADONT..:))))))

http://www.cinemaema.com/parameters/jahan/images/albums/keanu-reeves/KIANO_RIVERS01.jpg

11. Ma,rekoh ti da ne umem,a kompanjonka nas nije slikala,suviše lepote za jedan objektiv:))))))

12. ....ili nećeš stati u objektiv...ah ti KOLAČIĆI...cccccc:))))))))))))))))))))))

13. Ju,tužiću te mami! :))))))

14. ajd al sutra:))))))))))))

15. Nisam se igrao na forumu još od... Ma, davno je bilo...

16. E,neće moći,bato!Pola-pola! Jedared si ti pobedio,sad malo ja :))))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.