videla sam bane, ali nemam program za skidanje klipova sa mozile, ajde nađi negde tamna je noć pa okači u moje ime?!
goga, ne pitaj me ništa, haos, nema para, šta da ti kažem, dešava se svakome
jebote, koja sam ja tuka, pa klipovi idu isto kao slike, samo se kopira link, ja sam mislila da mi treba program za skidanje. hvala ti bane:))
ustvari, i treba mi program za skidanje, ali dobro je i ovako.
ama đavolice,program ti treba kada skidaš u komp,to ti je na googlu,youtube-free downloader,to ti je free verzija+neki odprograma za puštanje tog formata,to je flv,format..ja imam GOM-plauer,i super je...
ćao city,moj avatari,su u skladu sa raspoloženjem....:)
pa mi nismo normalni, zato je to, ja mislim:)
E,Zeko,zar nije lepše kad je društvo otkačeno,pa ne snosiš nikakvu odgovornost?? :))
Još si u inostranstvu? :))
gde si seko!!:)))
Evo me,batice! :))) Šta radiš danas(ke)?? :)))
ladi muda:))
ladim,do ponedeljka a onda sam ga naj....mislim,oladio:)))
ja sam već najebala i boli me kurac:))
Šta se žališ,uživancija ti je posao :))
aha, nedo bog nikom
đavolice,okači,tamo JEDAN SPOT,pa će mo da biramo top 100..tako je dogovor,vidi početak.!:)))
Šoooo? :/
ma jeste, nego ja ne volim te sednice veća c c c!!:)))
videla sam bane, ali nemam program za skidanje klipova sa mozile, ajde nađi negde tamna je noć pa okači u moje ime?!
goga, ne pitaj me ništa, haos, nema para, šta da ti kažem, dešava se svakome
pa skinuću ti,ali izađi sa toga pa idi na google pa na tjub,što moraš biti na mozili:!?:)
okačeno,đavolice!:)))
jebote, koja sam ja tuka, pa klipovi idu isto kao slike, samo se kopira link, ja sam mislila da mi treba program za skidanje. hvala ti bane:))
ustvari, i treba mi program za skidanje, ali dobro je i ovako.
xaxaxax
bane dobar ti avatar...:D
ama đavolice,program ti treba kada skidaš u komp,to ti je na googlu,youtube-free downloader,to ti je free verzija+neki odprograma za puštanje tog formata,to je flv,format..ja imam GOM-plauer,i super je...
ćao city,moj avatari,su u skladu sa raspoloženjem....:)
nesto smo besni ja i ti danas