Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
eto.
:*
Najdivnije bice odje.
jako ljubazna i prijatna devojcica :)
voli,da menja mišljenje u poslednjem trenutku:)
pise dobre duge definicije
sta menjanje misljenja?
Pametna. Ima stila.
laskavica :)
zavidim joj jer je plivala sa delfinima :)
ima lep avatar:)
dobro malo pile.
kraljica foruma:))
hahhahahhahha
kralj sale :D
jako ljubazna i prijatna devojcica :)
kao što rekoh,čas posla promeni mišljenje!!:)
bane ne menja misljenje
edit je divna devojka :):)
(hvala za devojcica :*)
bane, da objasnis sta si mislio! :P
ma možda,ja je na forumu ne viđam..
..kad sam ja glasao za tebe,a ona videla,
..onda je okrenula glas za tebe.....:)
..ja i ti nismo baš....ali vidim i čet i ostalo..
..pa sam te tako i ocenio...ako je ona divna nema
..šta da se MISLI:)))
...IZVINI EDIT....:))))
Спреман да призна грешку :)
kad vidim tog miki mausa, uvek pomislim da se iza njega krije decak od 6-8 godina, veseo i nasmejan :))
a to menjanje misljenja... tako kazi :D
da napomenem, ja nisam znala da moze da se glasa za janu :P
кул
kulji od mene :D