Prijava

A pošto je i ova tema izgubila smisao, može i da se zaključa. Kao što sam i pretpostavio, biće samo plakanja oko banova.

Iako je tema zaključana, ovom prilikom se zbog banovanja izvanjavam sledećim ljudima:

Kosmopolita

Već nekoliko puta sam primetio da gajiš averziju ne samo prema BLZ-u, već i još prema nekim autorima. Smatram da nije lepo da ih čašćavaš različitim epitetima, no - pošto njima to ne smeta (po njihovim rečima), ja ne vidim razlog da ti budeš banovana.

Rasni

Ban si zaslužio, ma koliko se ti ljutio, jer uvek preteraš svaku meru, iako smo se uvek posle tvog banovanja sažalili na tebe jer si u suštini OK dečko, samo sa uvrnutim smislom za humor. Ban ti skidam iz istog razloga kao i kosmopoliti: BLZ-u očigledno ne smeta kada ga nazivaju svakavim imenima, pa time najverovatnije ne uzima ni za zlo kada ga neko loži.

BLZ

Pošto ti već ne smeta da budeš podjebavan redovno i pošto voliš tkvu komunikaciju, i tebi skidam ban. Nemoj mi samo posle neke diskusije tražiti da reagujem, jer sigurno neću traćiti vreme na tako nešto.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sve troje ste banove zaslužili samo tako. No, okolnosti su takve kakve su. Budite svesni da nekim ljudima stvarno smeta čak i neko minorno vređanje na sajtu, kao što i vama smetaju neke druge stvari. Ako hoćete da neko bude ok prema vama, onda i vi budite ok prema tom nekom.